Detin un SRL cu un singur angajat, la 2 ore/zi. Intrebarea mea ar fi urmatoarea:
- de la data de cand s-a introdus inregistrarea in REVISAL, nu am efectuat nici o schimbare la contract, decat trecerea de la 6 ore/zi, la 2 ore/zi, cu act aditional. CIM-ul este din aprilie 2010. Trebuie sa introduc si ceva date in REVISAL?
Multumesc tuturor celor care imi veti raspunde.
Nu, dar cu 01 august, cu noul Revisal, o sa trebuiasca sa operati tot ceea ce este trecut in CIM.
Va recomand sa urmati un curs de perfectionare in domeniu sau daca va permite bugetul sa apelati la o colaborare cu persoane de specialitate.
Amenzile sunt usturator de mari.
Cand eu am trecut de la 8 ore la 2 ore pe zi, contractul de 8 ore a incetat - cu acordul partilor - iar pentru cele 2 ore am incheiat cu firma un nou contract.
In ziua in care a incetat primul contract a intrat in vigoare cel de-al doilea ( cu 2 ore).
In Revisal au fost operate ambele operatiuni, bineinteles si lucrul acesta l-am facut dupa ce m-am informat in prealabil la I.T.M. Mi-au spus ca asa e corect, nu cu act aditional; asa ca m-am conformat.
Asa cum a aratat si colegul @freeelis, nu e gresit nici cum ati procedat dvs., dar la fel de corect ar fi fost sa modificati contractul existent, operand in Revisal trecerea de la timp partial la norma intreaga.
In cazul @danlpl, nu are ce modifica, deoarece trecerea de la 2 la 6 ore pe zi se incadreaza tot la CIM cu timp partial.
Evident ca trebuie sa intocmeasca act aditional la CIM de modificare de la 2 la 6 ore/zi, dar nu se opereaza in Revisal.
Sper ca m-am facut inteleasa :)