buna seara,am varsta de 22 d ani,studenta,,,mam despartit de iubit cu care am fost 3 ani...motivul despartirei-neintelegeri certuri si altele eu dupa 2 saptamani miam gasit o persoana....a trecut deja o luna de la despartire di in tot acest timp...am fost amenintata cu moartea (am mesaje telefonice 50,poze cu vanatai,discutii pe messenger)cu bataia..parintii stiu situatia au discutat si cu parintii lui dar nu avem cu cine s discutam...asta seara eram cu prietennul in un supermarket si mama luia facut cel mai mare circ posibil....ma amenintat si multe..am plecat si al cev atimp ma sunat fostul sia inceput iar cu injuraturi am fost acuzata pe nedrept ....de multe lucruri...ca o da pe mama afara...si alte amenintari fara rost...tin sa mentionez ca mama lui este o persoana ff complicata si nu ai cu cine discuta....nu inteleg...in urma amenntarilor care mi el facea baiatul dansei ea o tinea pe a ei sa am impac cu el....in urma intalniriia inceput iar cu amenintati iar cu certuri.....vreau sa mai mentionez si de faptul ca am fost luata cu forta cu masina de 2 ori....si nu am fost lasata sa cobor...este o persoana obsedata el cand vb la persoana mea se autocaraterizeaza.....credetima ca atrecut 1 luna de acum......si mia amenintat colegele tot felul de blesteme.....injuraturi crede cami poate face rau ptr ac stiu ca cunoaste persoane importante in politia locala...ajutatima va rog ca am ajuns la disperare chiar nu mai stiu ce sa fac cu frumosul nu sa rezolvat nimik...chiar am ajuns la capatul puterilor..mia jurat ca am distruge ca ma distruge ca ma are a mana cu niste lucruri care nici nam habar..ami vrea toate bunurile...nu am cum sal evit munceste pe traseul unde si eu invat si mai si muncesc....ajutatima datimi un sfat va rog
Depuneti plangere penala la politie pentru amenintare.Ar fi trebuit sa o faceti atunci cand v-a lovit,vi s-ar fi eliberat certificat medico legal de la sml.
In cuprinsul plangerii pe langa faptul ca relatati ceea ce ne-ati relatat si noua,indicati eventuali martori.
E trist cand se intampla asa ceva. Oamenii nu stiu sa respecte libertatea celorlalti. Un om nu e proprietatea nimanui si nu poate fi tratat ca atare.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Probleme cu fratele
G_Shobo
Stimati Domni/Doamne Avocati/Avocate numele meu este Cristian locuiesc in sectorul 3 salajan cu mama si cu fratele de 23 de ani in acelasi apartament. Nici nu ... (vezi toată discuția)
Santaj si amenintari
iulya12
buna ziua,,in luna decembrie,,p internet mia dat un om add,,lam acceptat alea alea,pana knd mia tr un link si fara sa fi stiut ce este ,sincer am accesat acel ... (vezi toată discuția)