avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Marja de eroare la radar autovision bee lll
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Marja de eroare la radar autovision bee lll

stie cineva marja de eroare la masurarea vitezei (are manualul aparatului) cu noile radare autovision bee lll. A castigat cineva in instanta contestatie amenda radar contra acestor masuratori ?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 14:01, 23 Iulie 2011
Ultimele aparate radar sunt extrem de performante si marja lor de eroare este f.mica.
Nu am auzit pe cineva pana acum sa fi castigat vreo contestatie cu aceste aparate.Si apoi unde exista poza nu prea mai aveti ce face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model contestatie pv radar CristiBH CristiBH Buna seara Am rugamintea sa ma ajutati si pe mine cu un model pentru intocmirea unei contestatii la un proces verbal de amenda pentru depasirea vitezei ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda viteză Busugaby Busugaby Am fost sancționat pentru viteza de 152 km/h pe limita de 100km/h, mentionez ca mașina de poliție era în mișcare și avea și viteza mare, peste 80 km/h ... (vezi toată discuția)
Aparat radar autovision ioana17 ioana17 Mai am vreo sansa de castig in instanta in cazul in care contest un PV de amenda pt viteza depistata cu aparat radar nou Autovision?88 km/h in zona de limitare ... (vezi toată discuția)