avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare Fan Club
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare Fan Club

Buna ziua!

Mi-as dori sa infiintez un fan club si am nevoie sa stiu ce acte imi trebuiesc si unde trebuie sa merg. Deasemenea nu am oameni pe care ma pot baza si anume ca sa pot avea in fan club un vicepresedinte, consilier, etc as vrea sa stiu daca se poate si fara ei sa fac totul singura.

Multumesc anticipat.

O zi minunata!
Cel mai recent răspuns: fanmj4ever , utilizator 14:08, 25 Ianuarie 2010
mergeti pe infiintarea unei asociatii....OG 26/2000.
Multumesc pentru raspuns.
D-na Mihaela J . ,cautam pe Google infiintarea unui fan-club si norocul a fost ca primul site care mi-a aparut se referea chiar la un fan Michael Jackson.. presupun ca acest tip de fan-club doriti sa-l infiintati . Va rog din suflet daca puteti dupa ce va infiintati fan-clubul sa dati add unuia dintre aceste IDuri : jackson.sisters ( nu sunt eu mereu pe el ) si fanmj4ever (intru mai rar ) deoarece imi doresc foarte mult sa intru intr-un fan-club MICHAEL JACKSON . Este idolul meu perfect . Nu stau sa-l descriu ca nu mi-ar ajunge o vesnicie... dar va rog sa-mi dati add. Va implor . Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamuriri in legatura cu calitatea de cenzor ana_fan_club_michael_jackson ana_fan_club_michael_jackson In primul rand,vreau sa va multumesc ca existati.Ma zbat de aproape 3 luni cu niste acte pentru infiintarea unei asociatii,mai exact fan club michael jackson ... (vezi toată discuția)
Imi puteti recomanda o asociatie profesionala a consilierilor juridici din bucuresti? ContSters214341 ContSters214341 Deoarece, de curand am observat ca in statutul consilierului juridic este o prevedere care spune ca exercitarea fara drept a profesiei de consilier juridic ... (vezi toată discuția)
Intra aici cu sufletul si esti mai acasa ca oriunde... justitiarul3 justitiarul3 Daca iubesti poezia, daca esti fascinat de frumusetea cuvantului... nu sta pe ganduri, scrie, scrie asa cum stii tu, incepe cu putin si mai ales nu-ti fie ... (vezi toată discuția)