avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contract pentru evidenta contabila
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contract pentru evidenta contabila

Buna !

Pentru a tine tine contabilitatea la un SRL , cum ii mai bine sa procedez:

inchei un contract de prestari servicii?

rog sa mi se faca un Contract de munca cu 2 ore/zi?

pot tine contabilitatea fara nici un contract?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:18, 23 Iulie 2011
1.Contract de prestari servicii puteti intocmi daca aveti firma de contabilitate.
2.Puteti incheia un contract de munca.
3.Cred ca la aceasta intrebare nu va va raspunde nimeni afirmativ.

Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Iulie 2011
Contabilitate sector 4 evoCONTA, Contabil
Esti consultant fiscal ar fi trebuit sa sti ca evidenta contabila se tine pe baza unui contrat fie de prestari servicii fie de munca , nu de alta dar...............poate fi ITM-ul pe "aici" si atunci chiar nu este bine B-)
Evidenta contabila se poate tine si in baza unui c.i.m. cu norma intreaga sau cu timp partial ... nu numai in baza unui contract de prestari servicii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare jurist si inspector resurse umane. SteelTechIacob SteelTechIacob Buna, am infiintat un SRL avand ca activitate plasare forta de munca si am cateva intrebari. 1) este obligatoriu ca administrator sa fiu angajat la firma mea? ... (vezi toată discuția)
Manager de transport marfa si contabil la aceeasi societate ralucel25 ralucel25 Pot si in acelasi timp manager de transport marfa si contabil pentru un SRL. Mentionez ca am obtinut deja certificatul de competenta profesionala pentru ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil (cim sau contract civil) Mone Mone Buna seara, am fost in somaj pana pe data de 15 iulie a.c.. In luna august nu am fost angajata dar am lucrat ca terapeut ABA la domiciliu cu un copil. ... (vezi toată discuția)