avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... nedespagubire casco
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

nedespagubire casco

in scrisoare prmita de la ei spun asa "va facem cunoscut ca nu putem achita despagubirea solicitata in baza politei de asigurare nr .......... , din expertiza tehnica efectuata de expert autorizat rezultand ca avariile autoturismului nu s-au produs in cinditile declarate" am toate actele depuse la dosar dovada de la politie tot ce miau solicitat , cand am mai dat o declaratie am obsrevat ca aveau toate declaratiile de la politie copie dupa toate trei
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Iulie 2011
raduchio, utilizator
Cel mai recent răspuns: raduchio , utilizator 21:49, 23 Iulie 2011
Deocamdata, mergeti inapoi la casco cu procesul-verbal intocmit de politie care emana faptul ca accidentul a avut loc. Daca cei de la casco isi mentin pozitia, faceti dvs o plangere catre CSA (Comisia de supraveghere a asigurarilor) adresa o aveti mai jos si explicati exact ceea ce ne-ati explicat si noua. Puteti trimite eventual un mail. Succes [ link extern ]
ADRIAN CHELARU, Alte profesii
Dvs. nu aveti ca dovada a accidentului procesul verbal intocmit de politie si procesul verbal de constatare a pagubelor care v-au fost pricinuite prin accident?
Nu ati depus aceste acte societatii de asigurari la care aveti casco?
Cum au putut ajunge la concluzia ca accidentul nu a avut loc?
Esta surprinzatoare decizia asiguratorului de a refuza despagubirea sub acest motiv deoarece exista un PV emis de politie care a cercetat evenimentul sau poate ca dv nu ati depus la asiguratorul dv CASCO toate documentele. Reluati activitatea si depuneti acolo atat PV cat si documentele de identificare ale celor implicati in eveniment. Daca si asa nu vor sa va deschida dosar inaintati o plangere la CSA , apoi chemati la conciliere asiguratorul dv si in final deschideti actiune in instanta impotriva asiguratorului. E bine sa va angajati un avocat care sa va reprezinte interesele si sa va apere de eventualele neplaceri din partea asiguratorului.
Adrian Tudor, Consultant asigurari

in scrisoare prmita de la ei spun asa "va facem cunoscut ca nu putem achita despagubirea solicitata in baza politei de asigurare nr .......... , din expertiza tehnica efectuata de expert autorizat rezultand ca avariile autoturismului nu s-au produs in cinditile declarate" am toate actele depuse la dosar dovada de la politie tot ce miau solicitat , cand am mai dat o declaratie am obsrevat ca aveau toate declaratiile de la politie copie dupa toate trei

~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Rca BOBY25 BOBY25 am o problema cu bcr asigurari.am fost implicat intr-un accident rutier,am facut constatare amiabila,baiatul a recunoscut ca este vinovat,am deschis dosar pe ... (vezi toată discuția)
Accident auto anamariamed anamariamed Buna ziua, am si eu o nelamurire in ceea ce priveste solutionarea unei daune auto. Astazi am fost implicata intr-un accident auto, eu am intrat in depasirea ... (vezi toată discuția)
Dosar casco - intarziere abuziva a platii Partizan08 Partizan08 Buna ziua, am un dosar casco deschis la o societate de asigurari. Dupa ce am depus toate documentele solicitate, inclusiv devizul de la service am primit o ... (vezi toată discuția)