avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... nedespagubire casco
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

nedespagubire casco

in scrisoare prmita de la ei spun asa "va facem cunoscut ca nu putem achita despagubirea solicitata in baza politei de asigurare nr .......... , din expertiza tehnica efectuata de expert autorizat rezultand ca avariile autoturismului nu s-au produs in cinditile declarate" am toate actele depuse la dosar dovada de la politie tot ce miau solicitat , cand am mai dat o declaratie am obsrevat ca aveau toate declaratiile de la politie copie dupa toate trei
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Iulie 2011
raduchio, utilizator
Cel mai recent răspuns: raduchio , utilizator 21:49, 23 Iulie 2011
doua declarati am dat prima cand au deschis dosarul de dauna si a doua cam la o luna dupa deschiderea dosarului si acuma astept pana luni ma intlnesc cu un avocat si decidem daca ii dam in instanta sau nu acum astept

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rca BOBY25 BOBY25 am o problema cu bcr asigurari.am fost implicat intr-un accident rutier,am facut constatare amiabila,baiatul a recunoscut ca este vinovat,am deschis dosar pe ... (vezi toată discuția)
Accident auto anamariamed anamariamed Buna ziua, am si eu o nelamurire in ceea ce priveste solutionarea unei daune auto. Astazi am fost implicata intr-un accident auto, eu am intrat in depasirea ... (vezi toată discuția)
Dosar casco - intarziere abuziva a platii Partizan08 Partizan08 Buna ziua, am un dosar casco deschis la o societate de asigurari. Dupa ce am depus toate documentele solicitate, inclusiv devizul de la service am primit o ... (vezi toată discuția)