in scrisoare prmita de la ei spun asa "va facem cunoscut ca nu putem achita despagubirea solicitata in baza politei de asigurare nr .......... , din expertiza tehnica efectuata de expert autorizat rezultand ca avariile autoturismului nu s-au produs in cinditile declarate" am toate actele depuse la dosar dovada de la politie tot ce miau solicitat , cand am mai dat o declaratie am obsrevat ca aveau toate declaratiile de la politie copie dupa toate trei
doua declarati am dat prima cand au deschis dosarul de dauna si a doua cam la o luna dupa deschiderea dosarului si acuma astept pana luni ma intlnesc cu un avocat si decidem daca ii dam in instanta sau nu acum astept
Rca
BOBY25
am o problema cu bcr asigurari.am fost implicat intr-un accident rutier,am facut constatare amiabila,baiatul a recunoscut ca este vinovat,am deschis dosar pe ... (vezi toată discuția)
Accident auto
anamariamed
Buna ziua, am si eu o nelamurire in ceea ce priveste solutionarea unei daune auto.
Astazi am fost implicata intr-un accident auto, eu am intrat in depasirea ... (vezi toată discuția)