avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Impozit profit tr.II
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Impozit profit tr.II

buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema, in trim 1, firma a inregistrat profit,am calculat si virat impozit( 55 lei de ex.)Acum , la tr. II aceasta societate se afla pe pieredere. In contabilitate se opereaza 691=441 -55 lei , impozitul din tr.I.
Corect?
Si daca este corect cum depun declaratia 100 la tr.II? Programul nu permite valori negative.
Se face regularizarea doar la sf.anului prin 101?
multumesc astept un raspuns cat se poate de repede.
o zi buna

Depuneti declaratia 100 pe zero pt trim.2.
Prin 101 veti efectuat regularizarea in functie si de trim.3 si 4 2011.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deductibilitate sume rezultate din corectarea erorilor contabile birsanclaudia birsanclaudia Buna ziua..daca ma poate ajuta cineva: Am inregistrat niste erori contabile din 2008 - nu s-au inregistrat amortizarile, astfel ar fi rezultat un profi mai ... (vezi toată discuția)
Impozit la sfarsitul anului 2009 jevelson jevelson Buna ziua, Nu stiu cum trebuie procedat cu impozitul pe profit aferent anului trecut. Firma se incadreaza in plafonul de 4.300 RON forfetar/an din care in ... (vezi toată discuția)
Declaratia 101 adrycrys adrycrys Buna ziua, sunt noua in aceasta comunitate minunata a dvs, si va rog sa ma ajutati cu un rasp ref la decl 101(stiu ca se discuta mult pe tema asta:sorry:)si ... (vezi toată discuția)