avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cenzor asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cenzor asociatie de proprietari

Exercitarea functiei de cenzor angajat in asoc. de propriet. a unei persoane din afara asociatiei de propriet.,care nu are calitate de ceccar, constituie o contraventie o infractiune sau este conforma legislatiei in domeniu ?
Cel mai recent răspuns: BEN46 , utilizator 19:08, 23 Iulie 2011
Art. 19. (1) Cenzorul sau comisia de cenzori urmăreşte şi asigură respectarea legalităţii în administrarea bunurilor materiale şi a fondurilor financiare ale asociaţiei de proprietari.
(2) Comisia de cenzori este formată dintr-un număr impar de membri, aceştia trebuie să aibă cel puţin studii medii.
(3) Dacă dintre membrii asociaţiei de proprietari nu se poate alege comisia de cenzori, atunci adunarea generală va mandata comitetul executiv pentru angajarea sau contractarea unui cenzor din afara asociaţiei de proprietari, persoană fizică ori juridică de specialitate, pe bază de contract sau convenţie de prestări de servicii.
Dumneavoastra vreti un expert contabil , daca va permiteti puteti sa angajati pe orcine cu conditia sa respectati H.G. 1588/2007
Norme metodologice de aplicare a Legii nr. 230/2007 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cenzorul asociatiei de proprietari redialboss redialboss Este legal ca o asociatie de proprietari sa functioneze fara cenzori ? multumesc ... (vezi toată discuția)
Comitet executiv asociatie proprietari- cati membri? ce functii au? Randadan Randadan Ce trebuie sa inteleg din legea 230/2007 cu privire la comitetul executiv? [i][u]Art. 21 (1) La adunarea generala de constituire a asociatiei de ... (vezi toată discuția)
Cenzor tintin tintin Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca o asociatie de proprietari cu 12 Ap.are nevoie de cenzor si unde pot găsi aceasta reglementare. Multumesc (vezi toată discuția)