avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii salarizare personal angajat asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

salarizare personal angajat asociatie de proprietari

revin si reformulez intrebarea:
1. care sunt obligatiile fiscale de contributie ale personalului angajat pe baza de conventie civila la o asociatie de proprietari?
- model stat plata?
- impozit 16 %
- C.A.S.S - plateste si angajatul si angajatorul?
- ce declaratii lunare se depun?
Cel mai recent răspuns: iubestedariarta , utilizator 13:09, 19 Decembrie 2010
(8) Presedintele poate fi remunerat, pe bază de contract de mandat, potrivit art.32 alin. (1) din Legea nr. 230/2007, în limitele bugetului de venituri şi cheltuieli aprobat prin hotărârea adunării generale, tinand cont de reglementarile din Codul Fiscal.
rt. 22. - (1) Cenzorul sau comisia de cenzori urmăreşte şi asigură respectarea legalităţii în administrarea bunurilor materiale şi a fondurilor financiare ale asociaţiei de proprietari.
(2) Comisia de cenzori este formată dintr-un număr impar de membri şi trebuie să aibă cel puţin studii medii.
(3) Dacă dintre membrii asociaţiei de proprietari nu se poate alege comisia de cenzori, atunci adunarea generală a proprietarilor membri ai asociaţiei de proprietari va mandata comitetul executiv pentru angajarea unui cenzor din afara asociaţiei de proprietari, persoană fizică ori juridică de specialitate, pe bază de contract sau convenţie de prestări de servicii, potrivit art. 21 din Legea nr. 230/2007.

restul: casier, femeie de serviciu, contabil, ispector resurse umane, daca nu au PFA obligatoriu contract de munca.

SANATATE!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cenzor asociatie de proprietari tomasso tomasso Exercitarea functiei de cenzor angajat in asoc. de propriet. a unei persoane din afara asociatiei de propriet.,care nu are calitate de ceccar, constituie o ... (vezi toată discuția)
Cenzor asociatie de proprietari madu-deny madu-deny Daca am somaj, pot fi cenzor in asociatia de proprietari? (vezi toată discuția)
Comisia de cenzori si presedinte brgp123 brgp123 Va rog sa-mi spuneti daca o comisie poate fi formata dintr-o singura persoana, cenzorul poate fi si contabil, cenzorul poate fi si administrator, ... (vezi toată discuția)