avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... cenzor asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

cenzor asociatie de proprietari

Daca am somaj, pot fi cenzor in asociatia de proprietari?
Cel mai recent răspuns: BEN46 , utilizator 18:48, 14 Februarie 2011
Art. 19. - (1) Cenzorul sau comisia de cenzori urmareste si asigura respectarea legalitatii in administrarea bunurilor materiale si a fondurilor financiare ale asociatiei de proprietari.

(3) Daca dintre membrii asociatiei de proprietari nu se poate alege comisia de cenzori, atunci adunarea generala va mandata comitetul executiv pentru angajarea unui cenzor din afara asociatiei de proprietari, persoana fizica ori juridica de specialitate, pe baza de contract sau conventie de prestari de servicii.

(4) Cenzorii alesi ai asociatiei de proprietari pot fi remunerati pe baza unui contract de mandat, conform hotararii adunarii generale a proprietarilor, la data adoptarii bugetului anual de venituri si cheltuieli.

Mai multe detalii in :Legea nr.230/2007

Functia dobandita in Asociatia de Proprietari nu este oprimata de situatia sociala .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare personal angajat asociatie de proprietari Paul_Nica Paul_Nica revin si reformulez intrebarea: 1. care sunt obligatiile fiscale de contributie ale personalului angajat pe baza de conventie civila la o asociatie de ... (vezi toată discuția)
Comisia de cenzori si presedinte brgp123 brgp123 Va rog sa-mi spuneti daca o comisie poate fi formata dintr-o singura persoana, cenzorul poate fi si contabil, cenzorul poate fi si administrator, ... (vezi toată discuția)
Cenzorul asociatiei de proprietari redialboss redialboss Este legal ca o asociatie de proprietari sa functioneze fara cenzori ? multumesc ... (vezi toată discuția)