avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Refuz recoltare probe biologice
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Refuz recoltare probe biologice

care ar fi calea de urmat in instanta in cazul in care am refuzat recoltarea probelor biologice, dupa testarea cu alcooltesterul 1,2 , pe motiv ca am considerat-o suficienta?
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 20:22, 23 Iulie 2011
Calea este sa va luati avocat ca sa nu ajungeti la inchisoare. Nu aveti voie sa refuzati recoltarea de probe biologice, indiferent daca dumneavoastra considerati ca e suficienta testarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului FRONZAT FRONZAT ce pasi urmeaza. am fost depistat cu aparatul alcooltest cu 0.69 si nu m-am dus la recoltarea de probe biologice. mi-a facut dosar penal si mi-a scris pe ... (vezi toată discuția)
Accident de masina, refuz probe biologice ZimZum ZimZum ufff, ok, problema mea suna in felul urmator: Sambata noaptea la 3 jum am evitat o caruta si m-am rasturnat cu masina. Nu au oprit carutasii (eu nu imi ... (vezi toată discuția)
Suspendarea permisului de conducere Ionut_Alexandru Ionut_Alexandru Buna ziua! In urma cu cateva luni am fost oprit de un agent de politie in timp de conduceam ,acesta oprindu-ma pentu a-mi verifica actele....avand si un ... (vezi toată discuția)