avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... VREAU SA AFLU
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

VREAU SA AFLU

AM CITIT DIN C ONTRACT SI NU POT SA/MI DAU SEAMA CINE ARE CEALALTA COTA DE 1/2.ACEASTA CASA A FOST DOBANDITA DE PARINTII MEI DE LA BUNICA.LA DECESUL MAMEI AM FACUT SUCCESIUNE SI EU CU FRATELE MEU AM CEDAT PARTEA SURORII NOASTRE IAR TATAL 50%LA CUMNATUL MEU SI CE A RAMAS SURORII MELE! DE AICI MA PIERD IN DREPTURI DE NUDA PROPRIETATE SI DREPT DE UZUFRUCT
MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: marinutza , utilizator 11:52, 24 Iulie 2011
Ar fi mai bine sa ne redati pasajele esentiale din contract ... dupa cum ati formulat intrebarea e greu sa deducem ce anume nu ati inteles.
INTREBAM DACA TATAL MEU ARE DRPTU LSA INTRE INTR/0 PROPRIETATE PE CARE A VANDUT/O SURORII MELE SI CUMNATULUI.INCERC SA REDAU CATE CEVA DIN CONTR.V/C:EU.....PRIN AC.CTR.LIBER DE SARCINI GARAN.IMPOTR.ORICAREI EVICTIUNI TOT.ORI PARTIALA PREV.DE ART.1337 CV.DREPTUL DE NUDA PROPR. ASUPRA COTEI DE INDIVIZE DE 1/2DIN.............TRANSMITAND DREPTUD DE NUDA PROPRIETATE ASUPRA COTEI DE 1/2DIN IMOB.INTELEG SA/MI RETIN DREPTUL DE UZU.F.VASUPRA IMOB.SI SOLICIT IN MOD EXPR.NOTAREA INTERDICTIEI DE INSTR.SI GREV.CU SARCINI A ACESTUIA IN FAVOAREA SUBS.SPER CA PUTETI SA VA DATI SEAMA CE DORESC SA STIU! MULTUMESC
Daca si-a păstrat dreptul de uzufruct viager atunci poate folosi imobilul( cota sa parte din imobil) pana la sfârșitul vieții.
B-)
Sub ce forma au dobandit parintii dvs. bunul imobil de la bunica?
DOBANDID CA BUN PROPRIU ,CU TITLU DE DREPT SISTARE COMUNITATE INITIAL DIN CUMPARARE........:O ASTA SCRIE IN CONTRACT ...........

Alte discuții în legătură

Vreau sa aflu marinutza marinutza buna! vreau sa aflu niste lucruri legate de uzufruct viager si nuda proprietae. Concret! tatal meu a vandut surorii si cumnatului meu o casa cum urmeaza: ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire apartament cumparat cu drept de uzufruct viager ! irinel8 irinel8 Buna seara, va rog sa ma ajutati cu cateva lamuriri in legatura cu speta urmatoare: In anul 1995 parintii mei au cumparat un apartament printr-un contract de ... (vezi toată discuția)
Titlu de propietate danaoz danaoz buna!tatal meu a cumparat o casa de la bunicii mei,dar cand a facut contract de vanzare-cumparare le a dar dreptul la o camera,am putea sa vindem casa daca ei ... (vezi toată discuția)