avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vreau sa aflu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vreau sa aflu

Am avut o actiune in instaanta pentru partaj succesoralprin care ceream partajarea masei succesorale,in prima sedinta instanta sa pronuntat cu autoritatea dreptului judecat pentru un imobil netinand seama ca imobilul este situatpe suprafata pentru care detinem Titlu de proprietate.
Restul masei succesorale sa partajat asa cum a cerut partea adversa,nefiind multumit am facut recurs la sentinta civila caredin varii motive a fost amanata pana cand sa dispus respingerea ca nefondata (definitiva)pot sa aflu de la un consultant posibil din Botosani ce pot face in continuare?:(
Cel mai recent răspuns: ContSters103772 , utilizator 11:00, 24 Iulie 2011
Contactati un avocat din Botosani, caruia sa ii aratati si actele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

cand (momentul) castigatorul partajului devine - unic proprietar? la pronuntarea - recursului//irevocabil sau la momentul - platii sultei = 3 ani de la recurs ? ContSters124097 ContSters124097 VINZARE IMOBIL -IN PARTAJ ((de la reclamanta ,,-la fiica partilor/nevinovata)),,FARA PLATA SULTEI-PROMISE IN INSTANTA = O MIZERIE,MURDARIE - COLOSALA ... (vezi toată discuția)
Partaj judiciar partaj succesoral MugurFulger MugurFulger Buna ziua, Sunt parat in procesul de partaj judiciar partaj succesoral. Procesul s-a incheiat cu urmatoarea solutie: Solutie: Respinge cererea privind ... (vezi toată discuția)
Proba respinsa intimatului Lylyca Lylyca Intr-un proces de partj in care după rejudecare decizia a fost dată cu recurs, in prima ședință , incadrarea cauzei a fost schimbată in apel ... (vezi toată discuția)