avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Stagiu evaluator imobiliar la ANEVAR
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Stagiu evaluator imobiliar la ANEVAR

Buna ziua ! In ce consta si cum ar trebui sa se desfasoare stagiul de evaluator imobiliar la ANEVAR?
Cel mai recent răspuns: Elena Tanase , Evaluator 13:04, 29 Septembrie 2011
Intrati pe site-ul www.anevar.ro si veti afla tot ce doriti.
Stagiul se efectueaza in maxim 2 ani de la sustinerea examenului. Se efectueaza la o societate de evaluari cu un tutor /lector ANEVAR.La ANEVAR exista o lista de tutori si iti alegi de acolo unul.
Se finalizeaza cu un examen si sustinerea a 5 lucrari efectuate pt evaluator de proprietati imobiliare iar pt intreprinderi , 3 lucrari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atribuirea calitatii de expert evaluator Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Ma gandeam sa incep si eu niste cursuri de a deveni expert evaluator in domeniul imobiliar si in evaluarea intreprinderilor. Se merita oare? Imi ... (vezi toată discuția)
Info anevar - cursuri & stagiu practic dhaneeey dhaneeey Salutare, am o intrebare pt cei care au urmat cursurile ANEVAR. Cum ati reusit sa treceti peste stagiul practic? Pt ca dansii solicita acte de la spatii ... (vezi toată discuția)
Profesia de evaluator dumitriu_carmen dumitriu_carmen Buna ziua, ma numesc Carmen si as dori niste informatii despre profesia de evaluator. Eu am terminat o facultate tehnica si acum lucrez intr-o banca ca ... (vezi toată discuția)