avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Tarif de despagubire
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Tarif de despagubire

Bun gasit. Am primit pvcc in data de25 07 2011, intocmit la 06 07 2011 pentru lipsa de rovigneta in loc. Barcanesti la data de 15 01 2011. La data de 16 01 2011 am achizitionat rovigneta valabila 1 an. Pot plati in 24 ore doar jumatate din amenda, si sa platesc alta data(peste cateva luni) tariful de despagubire? Sau daca trimit o copie a rovignetei( valabila cu ziua urmatoare a celei producerii contraventiei) ma pot scuti de plata tarifului de despagubire?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 14:33, 24 Iulie 2011
Cred ca puteti sa faceti acest lucru dar imediat va trebui sa trimiteti o copie dupa rovinieta in care sa se cunoasca data la care ati achizitionat-o sau puteti sa trimiteti prin email aceste documente la CNADNR.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rovigneta neplatita cry_mitroi cry_mitroi Buna ziua, Astazi am constatat ca nu am platit rovigneta auto care a expirat la sfarsitul lunii august 2017. Inca nu am primit nici un proces verbal de ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala si despagubiri rovinieta icristil icristil Am primit un PVCC in data de 02.07.2011 intocmit in data de 10.06.2011 pentru o contraventie din data de 12.12.2011. Pot contesta PVCC pe baza acestor date? Pe ... (vezi toată discuția)
Rovigneta clonata (falsa) Imhot3p Imhot3p Pe 24.12.2009 am achizitionat o rovigneta dintr-un Petrom, pana aici toate bune si frumoase... Astazi am primit amenda pentru ca in aprilie 2010 am fost ... (vezi toată discuția)