avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acte de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acte de proprietate

unde trebuie sa merg pentru a afla daca o persoana a avut sau are imobil sau alte bunuri pe numele lui?
Cel mai recent răspuns: myryam , utilizator 19:09, 24 Iulie 2011
Daca e vorba de o persoana decedata, Primaria din localitatea unde a avut domiciliul va poate elibera Anexa 24, pe care sunt inscrise bunurile care au apartinut acelei persoane in proprietate.
nu,e vorba de o persoana care traieste si este din bucuresti,dar de unde se elibereaza Anexa 24?
este vorba despre o persoana care imi este debitoare si doresc sa intentez proces pentru a-mi recupera prejudiciul,cam cat dureaza un astfel de proces si dacda pot cere si daune morale pe motive medicale?
myryam a scris:

nu,e vorba de o persoana care traieste si este din bucuresti,dar de unde se elibereaza Anexa 24?

Am spus deja unde se elibereaza, dar numai pentru persoanele decedate, in scopul dezbaterii succesiunii.
multumesc pentru raspuns,dar in cazul pe care l-am descris unde ma pot adresa?

Alte discuții în legătură

Buna ziua! cum se acorda daunele morale in cazul unei sentinte ... veronicam veronicam Buna ziua! Cum se acorda daunele morale in cazul unei sentinte civile definitive, dacă debitorul nu are nimic pe numele lui. Care este modalitate de punere ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare ContSters72755 ContSters72755 as dori un punct de vedere in legatura cu o situatie. Acum cativa ani, o persoana a facut un imprumut in bani, prin care acesta persoana consfintea sa fie ... (vezi toată discuția)
Recuperare imprumut persoana fizica ce a trecut totul pe numele copiilor Tudor-Radu Tudor-Radu Buna ziua. Ce sanse sunt pentru recuperarea unui imprumut, daca persoana datoare si-a trecut firma in faliment si tot ce are pe numele celor doi copii? A spus ... (vezi toată discuția)