avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acte de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acte de proprietate

unde trebuie sa merg pentru a afla daca o persoana a avut sau are imobil sau alte bunuri pe numele lui?
Cel mai recent răspuns: myryam , utilizator 19:09, 24 Iulie 2011
in anul 2000 acesta persoana cu alte 2 persoane i-a inselat pe parintii mei la cumpararea unui imobil,a avut loc un proces in care au fost condamnati iar acum sunt in libertate si de aceea am facut demersurile necesare la un cabinet de executare,dar din pacate tot ce au avut pe numele lor au instrainat,de aceea intreb de daune morale si dobanda,acum poate puteti sa imi spune-ti mai exact ce este de facut.
Daca aveti dovezi ca si-au instrainat bunurile pentru a se sustrage de la executarea silita, puteti face actiune in anularea actelor de instrainare.
Din pacate, va trebui sa achitati o taxa judiciara de timbru costisitoare, calculata procentual in functie de pretul de tranzactionare, trecut in contractul a carei anulare o solicitati.
Daca nu puteti achita aceasta taxa judiciara de timbru, puteti face cerere de scutire, reducere, esalonare sau amanare a platii, in temeiul OUG nr.51/2008 privind ajutorul public judiciar.
va multumesc frumos pentru raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! cum se acorda daunele morale in cazul unei sentinte ... veronicam veronicam Buna ziua! Cum se acorda daunele morale in cazul unei sentinte civile definitive, dacă debitorul nu are nimic pe numele lui. Care este modalitate de punere ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare ContSters72755 ContSters72755 as dori un punct de vedere in legatura cu o situatie. Acum cativa ani, o persoana a facut un imprumut in bani, prin care acesta persoana consfintea sa fie ... (vezi toată discuția)
Recuperare imprumut persoana fizica ce a trecut totul pe numele copiilor Tudor-Radu Tudor-Radu Buna ziua. Ce sanse sunt pentru recuperarea unui imprumut, daca persoana datoare si-a trecut firma in faliment si tot ce are pe numele celor doi copii? A spus ... (vezi toată discuția)