avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contestatie act de vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contestatie act de vanzare-cumparare

Am 2 intrebari:
- un act de vanzare-cumparare al unui imobil poate fi facut in alta localitate decat adresa imobilului?
- ce acte sunt necesare pentru intocmire act de vanzare-cumparare?

multumesc
Cel mai recent răspuns: Adriana Olteanu , Avocat 09:07, 25 Iulie 2011
Actul de vanzare cumparare poate fi facut la un notariat din alta localitate decat cea in care se afla imobilul - ex. cea de la domiciului cumparatorului.
Acte necesare - act de proprietate, extras de carte funciara, certificat fiscal, acte de identitate vanzator si cumparator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent!! - cumparare imobil cu procura dana 50 dana 50 Buna ziua as avea si eu nevoie de niste informatii,problema mea este urmatoare:-doresc sa cumpar o casa intr-un sat(la tara) eu momentan nu ma aflu in Romania ... (vezi toată discuția)
Acte vanzare cumparare notar marinica71 marinica71 doresc sa achizitionez o casa si as dori sa stiu pasii care trebuiesc urmati la notar.in calitate de cumparator ce acte imi trebuiesc?cand platesc pentru ... (vezi toată discuția)
Acte cumparare teren GabriellaS GabriellaS Buna seara! Urmeaza sa cumpar un teren intravilan, pe care doresc sa construeisc o hala; Imi puteti spune va rog : ce acte trebuie sa solicit& primesc de la ... (vezi toată discuția)