avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ore suplimentare la angajatii cu timp partial?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ore suplimentare la angajatii cu timp partial?

Buna ziua,
Am o intrebare: angajatii cu timp partial pot sa faca ore suplimentare? Persoana are 19 ani (deci e majora).

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: irinajunca , utilizator 10:06, 25 Iulie 2011
art. 105 Codul Muncii
(1) Contractul individual de munca () cu timp partial cuprinde,in afara elementelor prevazute la art 17,urmatoarele:
.........c)interdictia de a efectua ore suplimentare,cu exceptia cazurilor de forta majora sau pentru alte lucrari urgente destinate prevenirii producerii unor accidente ,ori inlaturarii consecintelor acestora.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare minor cim part-time Gepetto25 Gepetto25 Buna ziua! Va rog un sfat, doresc sa angajez un minor de 17 ani cu norma de 4 ore si am urmatoarea nelamurire cu privire la prevederile care trebuie sa le ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare angajat part time Alis07 Alis07 Buna ziua.Va rog sa imi spuneti daca pot plati ore suplimentare unui salariat pensionar angajat cu 4 ore care sa inlocuiasca o data pe an un salariat cu norma ... (vezi toată discuția)
drept contractual geany828 geany828 sunt angajat cu o norma de 4 h ,la un fast food nu am calificare,cu toate acestea lucrez SAPTAMNAL 56 DE ORE IN INTERVALUL ORAR 16- 1H DIMINEATA IAR IN ... (vezi toată discuția)