avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1027 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... contestare amenda
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

contestare amenda

intr-o seara am venit de la sevici, stand in acelasi apartament dar fiind separati sotia a spus ca pleaca de acasa si nu vrea sa fie intrebata unde se duce, mentionez ca era ora 22 . dupa 2 saptamani am primit un plic in care eram amendat cu 500 ron pe motiv ca am alungat-o din casa.
in procesul verbal se specifica ca: refuz sa semnez , ca nu sunt de fata , ca nu sunt acasa eu , ca am gonit-o de acasa , ca eram in stare de ebrietate , ca datele de identitate i-au fost date de sotie .
de unde a stiut el ca am gonit-o ,daca nici nu a sunat la usa , sau ca sunt in stare de ebrietate daca nici nu l-am vazut sau m-a vazut
CUM, UNDE pot contesta procesul verbal , la ce articol sa incadrez fapta .
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 15:29, 25 Iulie 2011
Precizati data de comunicare a PV.
pe data de 15-07-2011
Sunteti in termen.
Faceti plangere contraventionala la judecatoria din circumscriptia domiciliului dvs., pe baza PV, mentionati motivele dvs. si motivati in drept cu legea care apare pe PV ca fiind cea in care e prevazuta contraventia si sanctiunea ( ati spus ca ati primit un plic dar nu specificati de la cine, asa ca cititi dvs. pe PV). Totul in 2 exemplare, le depuneti la registratura instantei sau le trimiteti prin posta, cu confirmare de primire.
plicul era de la politia municipiului de unde apartin
deci ma adresez instantei judecatoresti
ma pot adresa si parchetului pt abuz in serviciu pt ca a fost data fara a face verificarile necesare(de unde stie ca eram in stare de ebrietate si ca am gonit-o)
Lasati parchetul, sa nu va faca plangere pt denunt calomnios.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denunt calomnios dreaminro dreaminro ori foarte mult sa ma ajutati in legatura cu Cercetarea penala la adresa mea si a sotiei mele,pentru fapta de \"amenintare\",din partea unui vecin (mutat de ... (vezi toată discuția)
Am luat o amenda fara sa fiu citat Iureaalinamihaela Iureaalinamihaela Bună ziua am fost în august în concediu la casa părintească acolo locuind un frate de al meu și pe același teren sora mea cu soțul și copii noi având ... (vezi toată discuția)
Injuraturi in public, amenda.. este posibil ? Zogorean Zogorean Buna, As avea o intrebare... Oare este posibil asa ceva? In una din zilele trecute am consumat bauturi alcoolice intr-un bar de cartier.. barmana de acolo ... (vezi toată discuția)