avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Revendicare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Revendicare

Am o Nota Informativa de la MARELE STAT MAJOR
- Sectia II-a - Biroul de Contrainformatii de pe data 04-06-1946..unde scrie ca unchiul meu a realizat ca beneficiu personal:
- Un loc de casa pe soseaua Jianu platita cu 12 milioane in anul 1945
Am fost la Ministerul Administratiei si Internelor Directia Arhivelor Nationale Istorice Centrale, unde mi-au spus ca nu pot gasi nimic daca nu am numele proprietarului care a vandut casa unchiului meu. Aceasta Nota Informativa este singurul act pe care il am, si nu stiu cum sa aflu cu exactitate unde este situat terenul...Cum pot sa gasesc ceva sa ma ajute la revendicarea terenului??
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:13, 11 August 2008
Mergeti la arhivele nationale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nota informativa magoko magoko Am o Nota Informativa de la MARELE STAT MAJOR - Sectia II-a - Biroul de Contrainformatii de pe data 04-06-1946..unde scrie ca unchiul meu a realizat ca ... (vezi toată discuția)
Caut un certificat de deces cosarpavel cosarpavel 1Cum pot gasi certificatul de deces al unui proprietar trecut in Cartea Funciara a Biroului de cadastru...Lugoj,proprietar care a cumparat locul de casa in ... (vezi toată discuția)
Daca judecatorii au judecat stramb ce mai pot face? marielamotte600 marielamotte600 Judecatorii din Romania nu mi-au revendicat o casa nationalizata de comunisti de la mastusa tatalui si unchiului meu . Nici judecatorii de la CEDO nu au ... (vezi toată discuția)