avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca judecatorii au judecat stramb ce mai pot face?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca judecatorii au judecat stramb ce mai pot face?

Judecatorii din Romania nu mi-au revendicat o casa nationalizata de comunisti de la mastusa tatalui si unchiului meu . Nici judecatorii de la CEDO nu au obligat statul roman sa-mi revendice casa . Judecatorii de la CEDO in mod corupt si abuziv au favorizat statul roman , desi am acte care fac dovada ca acea casa a fost a matusii tatalui meu si a unchiului meu , ba chiar la Institutul National al Patrimoniului exista o fisa a acelei case unde scrie ca a fost a matusii mele. , iar judecatorii corupti au mintit ca acea casa nu a fost a matusii mele, desi eu am adus acte de la Arhivele Nationale si de la Institutul National al Patrimoniului ca acea casa a fost a familiei mele din 1837 pana in 1949 cand au nationalizat-o comunistii . Daca nici judecatorii corupti de la CEDO nu au vrut sa-mi dea dreptate ce mai pot face in aceasta situatie ? Ca vad ca in lumea asta nu exista dreptate . Mai mult CEDO la alta cerere nici nu vrea sa raspunda, intr-un alt caz. CEDO isi bate joc de oameni. [ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 4 Ianuarie 2019
marielamotte600, utilizator
Ati mers cu actele la avocat ca sa analizeze corectitudinea sau incorectitudinea judecăților?
Sunteti sigur le ca ati avut dreptate pe lege?
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Ori nu v-au raspuns, ori nu v-au dat dreptate...
Astfel de probleme nu se pot solutiona pe un forum,mergeti cu actele la un avocat pt a vedea exact solutiile pronuntate,motivele care au dus la pronuntarea solutiilor respective.Consultantii se pot pronunta doar cu actele in fata nu suntem ghicitori in stele pt a deslusi din putinele informatii avute situatia cauzelor dvs care probabil se intantind pe ani de zile de termene.
Bineinteles, judecatorii au mintit impreuna cu paratul ca acea casa nu a fost a matusii tatalui tatalui si unchiului meu, desi am prezentat numeroase acte care arata ca acea casa a fost a ei. Plus ca la Institutul National al Patrimoniului exista o fisa unde scrie ca acea casa a fost a ei, deci era o dovada irefutabila ca acea casa a fost a ei. Casa aceea a fost transformata abuziv de comunisti in monument istoric, si se vede ca paratul a pus pile la judecatori in speranta ca va atrage fonduri europene de 2 milioane de euro cu care sa repare acea casa, desi cu acesti bani poti face 20 de case ca aia, nu o singura casa. Pana la urma proiectul a fost respins de cei de la UE , dar nici mie judecatorii corupti nu mi-au revendicat casa care din pacate se afla acum in ruina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cula zisa eronat tudor vladimirescu ( revendicare ) LISONELTA300 LISONELTA300 Cula zisa eronat Tudor Vladimirescu a fost construita de stra-stra-stra-stra bunicul meu Ion Gardareanu, nu de Tudor Vladimirescu cum au mintit istoricii ... (vezi toată discuția)
Proces civil si contencios Hamarsold100 Hamarsold100 Mentionez ca statul roman in perioada 1949-1955 a nationalizat de la bunica mea, bunicul meu, si sora bunicii mele o casa si o vie de 15 ha, casa comunistii au ... (vezi toată discuția)
Revendicari case Mihaita123 Mihaita123 Am vrut sa revendic o casa cu legea 10/2001 . Am pierdut insa procesul. Judecatorii corupti din Romania au favorizat Consiliul Judetean care detine ilegal ... (vezi toată discuția)