avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proces civil si contencios
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proces civil si contencios

Mentionez ca statul roman in perioada 1949-1955 a nationalizat de la bunica mea, bunicul meu, si sora bunicii mele o casa si o vie de 15 ha, casa comunistii au transformat-o abuziv in monument istoric prin HCM 1160/1955, si a trecut abuziv in proprietatea Consiliului Judetean Mehedinti. In HG 963/2002 scrie ca aceasta casa a intrat in proprietatea statului in 1968, insa sunt trecute doaua acte de proprietate false HCM 1144/1968 si Legea 2/1968 care nu fac referire la acea casa. Am aratat la judecatori acest lucru, ca statul detine cula cu acte false, ca rudele mele au fost proprietarii acestei case, dar judecatorii in mod corupt si abuziv au favorizat Consiliul Judetean Mehedinti, si nu au tinut cont de actele mele de proprietate, invocând faptul ca eu nu am actul de nationalizare. Am aratat si la Parchet ca este detinuta cu acte false, dar procurorii corupti nu au tinut cont de ceea ce le-am scris.

Am dat in judecata si la contencios administrativ ca sa desfiinteze partial HG 963/2002 insa curtea de apel Craiova a spus ca am facut cererea tardiv dupa 1 an, insa INALTA CURTE A ZIS CA TERMENUL se calculeaza de la data luarii la cunostinta, nu de la data publicarii in Monitorul Oficial, si a trimis procesul spre rehudecare la Curtea de Apel Craiova, care nu a tinut cont de hotararea Inaltei Curti, mai mult Guvernul Romaniei a mintit ca mi-a adus la cunostinta hotararea 963/2002 mult mai devreme decat mi-a trimis-o ca sa invoce tradivizataea cererii mele in mod abuziv

Am facut recurs la Inalta Curte la data de 10 dec 2015 dar mi-e teama ca acum o sa-mi respinga cererea aceeasi instanta care mi-a admis cererea initial.

Nu stiu ce sa mai fac in aceasta situatie, sunt scarbit de judecatorii din Romania.

Adevarul este ca acea casa nu face mai mult de 60000 de euro daca ar fi noua, dar ea este ruina, iar Consiliul Judetean Mehedinti vrea sa o reapare cu fonduri de 1500000 de euro, o suma enorma. Eu cred ca se fura bani europeni in prostie, ca cu acei bani se pot face si 37 de case , nu una.


Ce sa mai fac in aceasta situatie disperata, care este parerea dumneavoastra?
Cel mai recent răspuns: Hamarsold100 , utilizator 23:26, 16 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca se repinge la ICCJ incercati la CEDO.
Din pacate si la CEDO e un judecator corupt Luis Lopez Guerra care mi-a respins o alta cerere, dar nu stiu de ce mi-a respinsa, a invocat acolo ca nu am respectat termenul de 6 luni, desi l-am respectat, am trimis cererea la 6 luni de la pronuntarea deciziei de catre Inalta Curte. Am vazut ca pe internet scrie ca CEDO respinge in draci cereri din cauza ca nu au timp sa le rezolve, si atunci le resping. Asa ca nu mai am incredere nici in comunistii de la CEDO.
CITITI SI DUMNEAVOASTRA cat de escroci sunt judecatorii de la CEDO, eu am patit-o cum o patesc mii de oameni, resping cererile ca nu au timp sa le rezolve . [ link extern ]
Lopez Luiz Guerra , judecatorul corupt care mi-a respins cererea la CEDO in mod abuziv am auzit ca ar fi mason si ca face parte din Bilderberg. Asa ca intreaga Uniune Europeana cum a scris si autoarea Cristina Martin este condusa de acesti masoni corupti care fac parte din Bilderberg. Romania a ajuns sa fie condusa de nisyte masoni comunisti, atunci cine sa-mi faca dreptate, comunistii care mi-au nationalizat casa ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cula zisa eronat tudor vladimirescu ( revendicare ) LISONELTA300 LISONELTA300 Cula zisa eronat Tudor Vladimirescu a fost construita de stra-stra-stra-stra bunicul meu Ion Gardareanu, nu de Tudor Vladimirescu cum au mintit istoricii ... (vezi toată discuția)
Adevarul despre cula lui tudor vladimirescu care a fost facuta ... skoda2022 skoda2022 ADEVARUL DESPRE CULA LUI TUDOR VLADIMIRESCU CARE A FOST FACUTA DE FAPT DE IOAN GARDAREANU ADEVARUL DESPRE CULA LUI TUDOR VLADIMIRESCU CARE A FOST FACUTA DE ... (vezi toată discuția)
Revendicari case Mihaita123 Mihaita123 Am vrut sa revendic o casa cu legea 10/2001 . Am pierdut insa procesul. Judecatorii corupti din Romania au favorizat Consiliul Judetean care detine ilegal ... (vezi toată discuția)