avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cula zisa eronat Tudor Vladimirescu ( revendicare )
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cula zisa eronat Tudor Vladimirescu ( revendicare )

Cula zisa eronat Tudor Vladimirescu a fost construita de stra-stra-stra-stra bunicul meu Ion Gardareanu, nu de Tudor Vladimirescu cum au mintit istoricii comunisti. Cula zisa eronat Tudor Vladimirescu si Via Tudor Vladmirescu de 15 ha au fost nationalizate de comunisti fara acte de la Suzana Popescu , matusa tatalui meu si a unchiului meu.. Cula a fost introdusa de comunisti in lista monumentelor istorice in mod abuziv prin HCM 1160/1955 deoarece nu a fost facuta de Tudor Vladimirescu , ci de Ion Gardareanu, iar timp de 112 ani a fost proprietatea familiei mele. Am facut dovada cu acte la Tribunalul Mehedinti, Curtea de Apel Craiova, Inalta Curte de Casatie si Justitie ca aceasta cula a fost a Suzanei D.Popescu, insa nu am avut actul de nationalizare. pentru ca acest act nu exista, comunistii au nationalizat casa fara nici un act, astfel ca nu am putut face dovada nationalizarii, dar nu din vina mea, si pentru ca nu am cum s-o fac, intrucat cula si via de 15 hectare au fost nationalizate fara acte. Am aratat ca aceasta cula a fost a Suzanei Popescu, cu acte de proprietate si cu fisa de la Institutul National al Patrimoniului unde scrie ca ultima proprietara a fost Suzana D. Popescu, insa judecatorii corupti au favorizat Consiliul Judetean Mehedinti care detine cula cu 2 acte false HCM 1144/1968 care se refera la organizarea administrativ teritoriala a jud. Mehedinti si Legea 2/1968 care se refera la organizarea administrativ teritoriala a R.S.R. Aceste acte de proprietate sunt false, intrucat nu se refera la cula si sunt mentionate la pozitia 180 in HG 963/2002. Desi am aratat acest lucru deosebit de grav instantelor de judecata din Romania si la CEDO, am pierdut procesul. Se vede ca statul roman a avut mari pile chiar la CEDO , ca sa nu-mi revendice cula. Nu mai stiu ce sa fac , când vad atata coruptie din partea tuturor judecatorilor. atat din Romania cat si de la CEDO. Ce sa mai fac in aceasta situatie? Eu am pierdut procesul cu acte de proprietate bune, iar Consiliul Judetean Mhedinti a castigat procesul cu acte de proprietate false. Din pacate justitia umana corupta nu mi-a facut dreptate. Ce sa mai fac in aceasta situatie disperata ? Desi am respectat termenul de 6 luni de la pronuntarea deciziei finale, am primit o scrisoare de la o doamna Dagalita de la CEDO, ca un judecator a respins cererea, judecatorul Lopez. Am vazut ca si pe internet scrie ca CEDO din cauza cerilor foarte multe, le respinge pe baza rulanta, numai cei care au pile si acolo castiga procesul. Ce sa mai fac in aceasta situatie, cui sa ma mai adresez ?. Ca vad ca mor ca mor cu dreptatea in mana. Singurul lucru care mai pot sa-l mai cer de la Dumnezeu, e ca Dumnezeu sa-i faca sa sufere pe judecatori la fel cum a suferit familia mea când i s-au nationalizat cula si via de catre comunisti, Sa treaca si judecatorii prin aceleasi suferinte prin care a trecut familia mea. Asa merita.
Ultima modificare: Joi, 8 Februarie 2018
LISONELTA300, utilizator
Cel mai recent răspuns: LISONELTA300 , utilizator 20:14, 8 Februarie 2018
Imi pare rau pt faptul ca demersurile dvs nu au fost incununate de sucves,mai ales ca in domeniul retrocedarilor au fost restituite in natura numeroase imobile chiar daca erau trecute pe lista monumentelor istorice.Mergeti cu ttoate hotararile judecatoresti la un av pt o a doua opinie ,mai mult pt linistea dvs sufleteasca teoretic variante nu prea mai sunt dar fara a consulta actele e greu de spus.
Pai s-au restituit pentru ca fostii proprietari au avut actul cu care s-au nationalizat dar eu nu l-am avut pentru ca cula a fost nationalizata fara acte, si legea 10/2001 a fost facuta prost si scrie ca daca nu ai actul nu poti face dovada nationalizarii. Chiar daca am acte de proprietate, nu pot face dovada nationalizarii, eu stiu ca exista in lege o prezumtie relativa ca in cazul in care nu exista actul, se prezuma faptul ca a ajuns la stat in mod abuziv, dar nu tine cont nici un judecator de acest lucru,
Ultima modificare: Joi, 8 Februarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Manuela Rasina a sters o mare parte din comentariul meu !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adevarul despre cula lui tudor vladimirescu care a fost facuta ... skoda2022 skoda2022 ADEVARUL DESPRE CULA LUI TUDOR VLADIMIRESCU CARE A FOST FACUTA DE FAPT DE IOAN GARDAREANU ADEVARUL DESPRE CULA LUI TUDOR VLADIMIRESCU CARE A FOST FACUTA DE ... (vezi toată discuția)
Proces civil si contencios Hamarsold100 Hamarsold100 Mentionez ca statul roman in perioada 1949-1955 a nationalizat de la bunica mea, bunicul meu, si sora bunicii mele o casa si o vie de 15 ha, casa comunistii au ... (vezi toată discuția)
Revendicari case Mihaita123 Mihaita123 Am vrut sa revendic o casa cu legea 10/2001 . Am pierdut insa procesul. Judecatorii corupti din Romania au favorizat Consiliul Judetean care detine ilegal ... (vezi toată discuția)