avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Indemnizatia pentru CCC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Indemnizatia pentru CCC

Daca mi s-a desfacut contractul de munca inainte de a naste mai beneficiez de indemnizatia de crestere a copilului?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:40, 25 Iulie 2011
1. Cu ce articol din Codul muncii v-a incetat CIM?
2. Legal nu puteati fi concediata daca l-ati anuntat pe abgajator, in scris, ca sunteti gravida.
3. Precizati data cu care a incetat CIM si data prezumata a nasterii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Încetare contract de muncă în perioada sarcinii. ce pot face ca să beneficiez de drepturile pe care le-aș fi avut dacă eram angajată în momentul nașterii bebelușului? Ramomary Ramomary Buna ziua.Sunt insarcinata in 14 saptamani iar azi am fost sa mi fac dosaru pt risc si angajatorul mi a zis ca nu se poate pt ca mi a desfacut contractu de ... (vezi toată discuția)
Concediu ingrijire copil luat de catre tata (2 ani) playerone2006 playerone2006 buna ziua , doresc sa stiu cu cat timp inainte trebuie sa anunt intentia mea de a intra in concediu ingrijire copil luat de catre tata (2 ani) si pasii care ... (vezi toată discuția)
Concediu cresterea copilului maoricyo maoricyo Intrebare : Sotia se afla in concediu de crestere a copilului, concediu care expira in NOV.2012 si este beneficiara a indemnizatiei pentru cresterea ... (vezi toată discuția)