avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Indemnizatia pentru CCC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Indemnizatia pentru CCC

Daca mi s-a desfacut contractul de munca inainte de a naste mai beneficiez de indemnizatia de crestere a copilului?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:40, 25 Iulie 2011
1. Cu ce articol din Codul muncii v-a incetat CIM?
2. Legal nu puteati fi concediata daca l-ati anuntat pe abgajator, in scris, ca sunteti gravida.
3. Precizati data cu care a incetat CIM si data prezumata a nasterii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Încetare contract de muncă în perioada sarcinii. ce pot face ca să beneficiez de drepturile pe care le-aș fi avut dacă eram angajată în momentul nașterii bebelușului? Ramomary Ramomary Buna ziua.Sunt insarcinata in 14 saptamani iar azi am fost sa mi fac dosaru pt risc si angajatorul mi a zis ca nu se poate pt ca mi a desfacut contractu de ... (vezi toată discuția)
Concediu ingrijire copil luat de catre tata (2 ani) playerone2006 playerone2006 buna ziua , doresc sa stiu cu cat timp inainte trebuie sa anunt intentia mea de a intra in concediu ingrijire copil luat de catre tata (2 ani) si pasii care ... (vezi toată discuția)
Termen de depunere dosar ccc Nico 13 Nico 13 Buna ziua, Daca nu beneficiez de concediu pre si post natal, care este termenul legal de depunere dosar concediu crestere copil? Va multumesc (vezi toată discuția)