avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executor judecatoresc
Discuție deschisă în Executare silită

executor judecatoresc

buna ziua, daca se poate sa ma ajute cineva in legatura cu un executor judecatores
am avut un proces judiciar, mai exact tatal meu a decedat in 1993 iar mostenirea de pe bunici s'a impartit intre mine si cei 2 frati ai tatalui meu- abia in 2009 m'a dat in judecata unchiul meu caci eu nu am fost de acord sa renunt la partea mea de mostenire, eu castigand 2 terenuri si sulta din casa batraneasca, casa impartindu se in 3 parti egale ; unul din unchii mei ramanand cu toatat casa
de cateva luni astept sa imi plateasca sulta si totusi nu vrea
am inceput investirea cu formula executorie a hotararei definitive si irevocabile doar ca vreau sa ma lamureasca cineva daca poate executorul judecatoresc sa scoata casa batraneasca la licitatie, sau unchiului meu i se va stabili o suma anume pe luna sa mi o plateasca ; cu cea de a 2 varianta nu sunt de acord caci sulta este de 1940 RON iar daca imi va da cate 100 RON pe luna inseamna sa nu ma aleg cu mare lucru
va multumec anticipat

Alte discuții în legătură

Neintelegere intre frati iceparu iceparu In urma decesului parintilor am mostenit o casa la tara si teren intravilan.Declarativ amandoi vrem sa vindem dar unul pretinde un pret exagerat ce face ... (vezi toată discuția)
Ce pot face cand expertiza prevede portiuni invide? gilisor gilisor Suntem intr-un proces de indiviziune (casa si teren) eu si mama, ca reclamant si unchiul (fratele tatalui), ca parat pentru bunurile succesorale din partea ... (vezi toată discuția)
Succesiune la judecatorie, plata sulta saly30 saly30 buna ziua, tatal meu locuieste in casa parinteasca de aproximativ 20 de ani,mutandu se cu parintii lui pentru a putea avea grija de ei. Tatal meu si a ... (vezi toată discuția)