avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1327 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... decret gratiere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

decret gratiere

daca doua persoane sunt condamnate pe 4ani si 8 luni respectiv 4ani si 3 luni pentru tentativa de omor condamnarea fiind data in urma cu 2 luni iar respectivii fiind inchisi pot beneficia de acea gratiere care este posibil sa se dea data cu intrarea in vigoare a noului cod penal la 1 octombrie?multumesc.
Ultima modificare: Luni, 25 Iulie 2011
mirela pp, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 18:56, 25 Iulie 2011
Despre ce gratiere vorbiti? Nu se va da nicio gratiere, prin Codul penal nu se prevad gratieri si nici nu va intra in vigoare in octombrie. Au savarsit o infractiune grava, vor fi nevoiti sa isi execute pedeapsa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul cod penal - condamnatii cu pedepse mici ar putea fi eliberati? renata22 renata22 am si eu o intrebare daca se poate sa imi raspunde cineva:noul cod penal care va intra in vigoare la 1 octombrie aduce cu el si eliberarea pt uni condamnati cu ... (vezi toată discuția)
In legatura cu noul cod penal ... ContSters71772 ContSters71772 Buna ziua, intrebarea mea este urmatoarea: -Daca in noul cod penal nu exista o infractiune pentru care a fost condamnata o persoana sub legislatia vechiului ... (vezi toată discuția)
Cod penal ContSters196871 ContSters196871 cine stie cand va intra in vigoare noul cod penal, era vorba ca in octombrie? pentru cei care executa o pedeapsa se pune in aplicare sau nu? mai auzeaam ceva ... (vezi toată discuția)