avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Definitivare personal contractual in functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Definitivare personal contractual in functionar public

As dori sa stiu daca de 3 ani si 3 luni am fost inspector specialitate gr II gradatia 1 ,adica debutant ,angajat pe perioada determinata la sector bugetar,e normal ca sa fi ramas asa,iar acum am fost dat afara ca s-a redus postul de la Bucuresti,iar cei pe perioada determinata am fost dati afara.La cat timp trebuia sa ma faca functionar public?N-am semnat decat un contract care zice : angajat perioada determinata pana la organizarea concursului.Dar nimic.Pot face ceva?
Cel mai recent răspuns: Tanjiani , utilizator 00:32, 28 Iulie 2011
Cu alte cuvinte, celor din institutia dvs. li s-a "rupt" de faptul ca durata maxima prevazuta de codul muncii era de 24 de luni pentru un cim pe durata determinata (fara a se putea prelungi!!!) sau habar nu aveau...#-o

Super competenta...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim pe perioada determinata kucserajeno kucserajeno Buna ziua! Sunt angajat la o firma cu determinata care expira maine,intre timp am fost anuntat telefonic,ca o sa fie prelungit inca trei luni.Insa conditiile ... (vezi toată discuția)
Speta functionari publici adirosu adirosu O persoana ocupa un post de functionar public pe perioada determinata prin concurs (organizat cu 14 luni in urma), titularul postului avand c.m. suspendat ... (vezi toată discuția)
Cum se prelungeste un contract munca ganca ganca buna ziua! eu lucrez cu contract de munca pe perioada determinata in martie mi-a expirat contractul si de la birouri mi-au spus ca mi-au prelungit contractul ... (vezi toată discuția)