avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... taxa de imputernicire in Italia
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

taxa de imputernicire in Italia

Buna ziua! puteti sa-mi spuneti cat ar costa in italia o imputernicire? o persoana din italia vrea sa-i faca o imputernicire sotului din Romania pentru semnarea unor acte. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 14:43, 26 Iulie 2011
Buna ziua!

Taxa consulara pentru autentificarea unei procuri este de 60,00 euro,iar pentru fiecare exemplar in plus se percepe o taxa de 10 euro

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde se divorteaza daca suntem casatoriti in romania dar avem si cetatenie italiana? alexdani78 alexdani78 Buna ziua, Suntem sot si sotie, amandoi romani si casatoriti in Romania. Dupa casatorie ne-am mutat in Italia si acum avem si cetatenie italiana. De comun ... (vezi toată discuția)
Inrebare ! lucyfer lucyfer Buna ziua ! Va rog sa-mi spuneti daca se poate si cum trebuie procedat[ce acte sunt necesare],pentu a trece pe numele unei rude de gradul 1[mama],un ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere roman pt copil nascut in strainatate monikadiana monikadiana Eu si sotul meu ne-am casatorit in Italia insa nu am inregistrat certificatul de casatorie in Romania iar acum avem si un bebelus.Problema e ca sotul meu e ... (vezi toată discuția)