avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... va rog raspundeti urgent
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

va rog raspundeti urgent

Am o matusa(sora mamei) si nu are copii dar vrea sa imi dea garsoniera ei. Ce act putem incheia pentru a nu fi contestati de absolut nimeni din partea matusii si a unchiului ( frati surori nepoti etc)
Cel mai recent răspuns: ADRIAN CHELARU , Alte profesii 21:10, 25 Iulie 2011
Matusa dvs este casatorita? Sotul este in viata? Garsoniera este singurul bun pe care I'l are? Este bun propriu al matusii?
Faceti un contract de vanzare cumparare intre dvs si matusa si ati rezolvat problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziuă. spuneți-mi vă rog. am dreptul la moștenirea mătușii ... Crin Rusu Crin Rusu Bună ziuă. Spuneți-mi vă rog. Am dreptul la moștenirea mătușii mele decedate. Soțul ei a avut un copil din prima căsătorie. Moștenitori mătușii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua si la multi ani ced_1969 ced_1969 Am o intrebare si o nelamurire. 1.mama mea mai are o sora,dar mama lor s-a recasatorit si a mai preluat inca un baiat,din casatoria urmatoare,considerindul si ... (vezi toată discuția)
Nu am gasit un notar sau avocat care sa imi explice coerent, ... mateidonea mateidonea Nu am gasit un notar sau avocat care sa imi explice coerent, sper sa ma ajutati. Unchiul meu (fratele mamei) a decedat recent si a carui sotie a decedat cu ... (vezi toată discuția)