Buna seara. Am intalnit azi o problema care-mi poate cauza pierderea unei slujbe in Anglia.
Am fost sa ridic cazierul auto, iar pe acesta apare un accident pe care l-as fi comis in urma cu 4 ani. Singurul detaliu dat de dl. politist a fost strada pe care s-a comis acesta. Sunt pus in fata unui caz de furt de identitate, cu sau fara complicitatea politistului care a instrumentat cazul(nu vad cum "fara"). Tot ce am putut face, a fost depunerea unei "sesizari" catre comandant. Raspunsul il voi primi in termenul legal de 30 de zile.
Va rog sa ma sfatuiti ce pot face pentru a nu cadea sub incidenta proverbului "Corb la corb nu-si scoate ochii".
Cu stima,
Catalin.
Ar trebui sa asteptati raspunsul de la comandant si daca este tot nefavorabil atunci angajati-va un avocat cu care sa demarati o actiune in instanta care sa va aduca linistea.
Eu astept, ca nu am de ales, insa astazi trebuiau trimise actele in Anglia. Am zis ca le trimit azi...si nu am ce(decat o hartie in baza careia imi va fi refuzat dosarul).Indiferent de ce spune comandantul, daca imi vor elibera sau nu un cazier curat, tot cred ca la mijloc e un furt de identitate. Au reverificat CNP, seria permisului...iese ca sunt vinovat.
Furt buletin urgent
emy2001
Cand e sa ai ghinion parca toate iti merg pe dos.Asera mi s-a furat portofelul in care aveam 200 ron si ceva maruntis dar mai grav aveam buletinul in el.Va rog ... (vezi toată discuția)