avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Legea 158/2011 se aplica in cazul locuintelor la ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Legea 158/2011 se aplica in cazul locuintelor la curte uni familiale?

:vishenka:
Buna ziua
Am beneficiat de raspunsuri profesioniste din partea dvs asa ca am prins curaj sa va rog sa ma mai lamuriti daca am vre-o sansa in acest caz.
Detin o casa (fara etaj) veche din 1953, cu titlu de proprietate (mostenitor unic de la parinti).
Anul trecut am renovat-o la exterior cu niste fosti colegi-buni prieteni(pustiul unui coleg a facut institutul de constructii) am placat-o cu polistiren, am tencuit-o am facut-o frumusica (casa este din paianta si bca-o parte mai mica ca si suprafata).
Anul acesta am placat-o cu rigips pe interior partea exclusiv din paianta, este o bijuterie vai de buzunarul meu tot in regie proprie.
La ambele lucrari (anvelopare exterioara cu polistiren respectiv placare interioara cu rigips) am facturile de la depozitul si magazinele de unde am cumparat materialele.
Oare eu as putea incerca pe unul din paragrafele legii 158/2011 sa beneficiez de scutire la impozitul pentru casa?:-/
Cu multumiri anticipate pentru amabilitatea dv si deosebita stima, :vishenka:
Cel mai recent răspuns: hacman , utilizator 08:45, 26 Iulie 2011
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatii comune merepere merepere in urma ploilor din ultimile zile, in calitate de presedinte, mi s-a adus la cunostinta de catre unii proprietari ca s-a infiltrat apa prin peretii exteriori, ... (vezi toată discuția)
Lucrare particularã în bloc kicsim21 kicsim21 Bună ziua. Asociaţia noastră de locatari a început izolarea termică a blocului din interior (casa scărilor - cu polistiren de exterior, imaginaţi-vă ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat o casă cu vicii ascunse. ce soluții avem în caz că nu ajungem la o înțelegere cu vânzătorii? musli musli Buna, Am cumparat acum o luna o casa si, incepand sa facem o mica renovare (construit tavan fals, putin tencuit unde e nevoie, zugravit), am inceput sa ... (vezi toată discuția)