avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA documente
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA documente

Sunt un producator si am certificat de producator si sunt PERSOANA FIZICA AUTORIZATA, intrebarea mea este ce acte contabile trebuie sa am la PFA:
Ex:
Registru intrari iesiri
Borderou privind achizitile

Multumesc mult,
Cel mai recent răspuns: Ana Muntianu , Consultant fiscal 00:58, 27 Iulie 2011
Registrul Jurnal de Incasari si Plati
Registru Inventar
Ambele trebuie numerotate, snuruite, parafate si vizate de administratia financiara de care apartineti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate pfa alina240 alina240 Am o nelamurire legata de registrul de incasari si plati.Am infiintat de curand PFA-ul si inca nu am avut incasari. Am in schimb cateva cheltuieli facute din ... (vezi toată discuția)
Registru intrari iesiri neculaiemilian neculaiemilian Am o intreprindere individuala neplatitoare de tva cu norma de venit si am inteles ca trebuie sa tin un registru intrari iesiri,vreau si eu sa stiu ce anume ... (vezi toată discuția)
Documente pfa mohorea alexandrina mohorea alexandrina nu gasesc sa cumpar registru de incasari si plati pt.PFA. Rog cine poate sa ma indrume.Cum se completeaza? (vezi toată discuția)