avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general registru intrari iesiri
Discuție deschisă în Contabilitate în general

registru intrari iesiri

Am o intreprindere individuala neplatitoare de tva cu norma de venit si am inteles ca trebuie sa tin un registru intrari iesiri,vreau si eu sa stiu ce anume trebuie completat in el cum trebuie completat si daca trebuie inregistrat la reg.com.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Bravos , utilizator 21:30, 31 Martie 2010
in registru de incasari si plati completati toate incasarile si platile care le faceti in scopul activitatii, nu trebuie inregistrat la registrul comertului ci la administratia financiara, snuruit si parafat de inspectorul de care apartineti ,care a stabilit norma de venit!
Multumesc pt raspuns .Mai am o nelamurire:ii-ul are sediul si activitatea in jud Ilfov iar eu am buletinu de bucuresti acolo unde platesc si impozitul,in cazul acesta unde trebuie sa duc registrul la Buc. sau la Ilvof?
unde aveti sediul activitatii!
In cazul PFA-urilor, neplatitoare de TVA, impozit la norma, e obligatoriu acest registru?
Multumesc
MULTUMESC !

Alte discuții în legătură

Pfa-prestari servicii...cosmetica suciugeorgeta suciugeorgeta Sunt pfa,norma de venit,neplatitor de tva . Pentru anul 2011 trebuie sa am completat jurnal de incasari si plati sau jurnal de vanzari si cumparari pentru a ... (vezi toată discuția)
Pfa documente ukzspan ukzspan Sunt un producator si am certificat de producator si sunt PERSOANA FIZICA AUTORIZATA, intrebarea mea este ce acte contabile trebuie sa am la ... (vezi toată discuția)
Neinregistrarea registrului jurnal de incasari si plati la finante ContSters42711 ContSters42711 Ce se poate intampla daca un Registru Jurnal de incasari si plati nu a fost inregistrat la Finante, cum ar trebui procedat pentru evitarea platii amenzii si ... (vezi toată discuția)