In urma verificarii pe ECRIS am constatat ca mi-a fost admisa cererea de obligare a Prefecturi in privinta inmatricularii fara plata taxei de poluare.Asta numai pe ECRIS, pentru ca fizic de cand figureaza decizia,din 20.05.2011,nu am primit nici un document care sa ateste acest lucru.
1.De cand se socoteste termenul de recurs ?Ziua in care a fost luata decizia,20.05.2011 sau ziua cand primesc un act cu decizia respectiva?
2.Documentul este trimis catre avocat sau catre mine ?
3.La depunerea cererii masina era inscrisa intr-un alt stat decat cel in care este inscrisa acum.Initial Franta si acum Bulgaria.Decizia este data cu seria sasiului ,nu cu a numarului de inmatriculare.Sa fia acest lucru un impediment in incercarea de inscriere pe Romania ?
Termenul de recurs curge de la data comunicarii sentintei catre parti.
Documentul este trimis la dumneavoastra doar daca nu v-ati ales domiciliul procedural la avocat, caz in care sentinta va ajunge la cabinetul avocatului.
Seria sasiului ramane neschimbata, astfel ca nu cred ca o sa aveti probleme la inmatriculare.
Multumesc pentru raspunsul prompt.:DSe poate aproxima cam in cat timp pot primi acesta comunicarea de la instanta din Bucuresti?Am 1an de la declansarea procedurii si 2 luni de la pronuntare.#-oX-(
Cum pot afla daca Prefectura Bucuresti a facut sau nu ,recurs la aceasta decizie favorabila mie ?
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Taxa auto
jacquelline
Pentru a inmatricula maina fara plata taxei auto este suficient sa se faca cerere doar la DGFP si Prefectura, sau trebuie facuta cerere si la tribunal? (vezi toată discuția)
Taxa auto
ionuttiron
vreau sa cumpar un renault laguna din 2001 si doresc sa-l inmatriculez fara sa platesc taxa auto ce trebuie sa fac . recomandati-mi un avocat (vezi toată discuția)