avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Rog sfat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Rog sfat

Buna ziua,

As dori daca se poate sa ma sfatuiti intr-o problema mai delicata. As dori sa imi deschid o firma si sa import produse alimentare dintr-o tara ce nu este deocamdata inclusa in UE. Unde as putea gasi mai multe detalii in legislatie despre comercializarea produselor din import sau pasii pe care ar trebui sa ii fac pentru a demara aceast proiect.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: MITCHCHE , utilizator 09:53, 12 August 2008
Codul fiscal, codul vamal in principal. Depinde si ce fel de produse veti importa si de unde.
As dori sa import dulciuri vrac din Turcia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Import produse românia Diana.Morari Diana.Morari Buna ziua, spuneți-mi vă rog de ce acte am nevoie și care este procedura de comercializare a produselor alimentare în România importate din Republica ... (vezi toată discuția)
Import/achizitie intracomunitara de produse alimentare ambalate mirceastanciubv mirceastanciubv Buna ziua. As dori sa import mod constant, pe baza de contract ferm, produse alimentare ambalate, in primul rand ulei de floarea soarelui din Bulgaria sau ... (vezi toată discuția)
Care este procedura de import a unor produse Lika Lika Buna ziua, Vreau sa-mi deschid un SRL platitor de TVA. Domeniul de activitate: import articole imbracaminte p-u copii( dintr-o tara UE) si comercializarea ... (vezi toată discuția)