avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie anticipata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie anticipata

Buna ziua,

Ce se intampla daca o persoana iese la pensie anticipat si in acelasi timp incheie CIM?
Multumesc.
M
Cel mai recent răspuns: leuca_luminita , utilizator 12:47, 26 Iulie 2011
Q&A a scris:

Buna ziua,

Ce se intampla daca o persoana iese la pensie anticipat si in acelasi timp incheie CIM?
Multumesc.
M

Buna ziua!
Daca incheie un CIM i se suspenda plata pensiei! Ca un comentariu personal eu nu am reusit sa inteleg de ce te mai anticipezi daca mai poti munci? Am 46 de ani si 29 de ani de munca din care numai in gr a2a 18 si sunt constienta ca nu apuc pensia....... nici anticipata nici la limita......
Multumesc mult pentru raspuns.
In cazul in care dupa 2 saptamani CIM inceteaza, plata pensiei se reia automat sau trebuie depuse din nou anumite documente la Casa de Pensii?

M
Trebuie mers la Casa de pensii si depusa o solicitare de repunere in plata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent-pensie anticipata sau anticipata partiala!!! anabell anabell Buna ziua, Am si eu o intrebare, si v-as fi recunoscatoare daca as primi un raspuns cat mai curand: in cazul in care un salariat face o cerere catre ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie procedat din 2011,in cazul unui salariat ce se va pensiona? barbutadddddddddddddd barbutadddddddddddddd Am o firma cu un singur angajat. - Am depus dosarul de pensionare pt.limita de virsta al persoanei pe 04.03.2011. -persoana Inca mai lucreaza (si doresc sa ... (vezi toată discuția)
Pensie limita de varsta ramoilis ramoilis Am o angajata nascuta in octombrie 1952. Cand ar trebui sa iasa la pensie? Din anexa 5 din Legea Pensiilor, VARSTA DE PENSIONARE LA FEMEI 2012 inteleg ca ... (vezi toată discuția)