avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... hg.611/2008 normele privind organizarea si ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

hg.611/2008 normele privind organizarea si dezvolt.carierei funct.publici

Sunt functionar public definitiv din 2001 referent III superior 2 si recent am absolvit o facultate (studii de lunga durata -5 ani ).
Va rog sa-mi spuneti in care treapta superioara pot sa avansez in viitor.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: VS57SNI , utilizator 10:44, 4 Martie 2010
Referent III superior 1, puteti promova.
freeelis a scris:

Referent III superior 1, puteti promova.

Consider ca poate promova in referent clasa a-I-a sau a-II-a in cel mai rau caz.
consultati prevederile legii 188/1999 republicata in M.OF.partea a-I-a nr.365/29 Mai 2007si aleHG.nr.611/2008 privind organizarea si dezvoltarea carierei fun ctionarilor publici.Este foarte simplu (daca se vrea iar daca nu-luptati pentru drepturile dv.)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare functionar public tandrei1 tandrei1 Angajat bugetar, referent principal cu studii medii, vechime in functie peste 20 ani. Am terminat Facult de Manag-Fin , specializarea management, 3 ani cu ... (vezi toată discuția)
Promovarea functionarilor publici corinastrenc corinastrenc Am o nelamurire! Daca poate cineva sa ma ajute: Am absolvit studii superioare, după aceea m-am incadrat in functia de referent , clasa III, grad asistent, ... (vezi toată discuția)
Avansare in grad profesional functionar public danielionut danielionut Sunt functionar public cu studii medii la o primarie, ocup functia de referent principal treapta 1 , am absolvit in iulie 2010 facultatea de 3 ani cu diploma ... (vezi toată discuția)