avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită datorie leasing
Discuție deschisă în Executare silită

datorie leasing

Buna ziua .am un autoturism luat in leasing ,mai am de achitat 3 rate si sunt in imposibilitate de achitare .Pot obtine o esalonare ,s-au voi pierde masina MC
Cel mai recent răspuns: ContSters84518 , utilizator 13:11, 1 August 2011
Solicitati firmei de lesing prelungirea duratei contractului concomitent cu scaderea ratei. Depinde de politica fimei daca sunt de acord sau nu cu solicitarea dvs.
Este posibil sa intampinati greutati tocmai datorita faptului ca mai aveti doar trei rate de achitat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imposibilitate de plata credit auto Furis George Furis George Buna ziua . Acum 1 an de zile am achizitionat un autoturism printr-un credit auto pe 10 ani , iar plata ratei lunare catre banca s-a facut intotdeaua la timp . ... (vezi toată discuția)
Probleme cu firma de leasing camely07 camely07 Am urmatoarea problema cu o firma de leasing. Am o masina luata pe leasing, cu asigurare CASCO platita la zi, am avut un accident, in urma caruia s-a ... (vezi toată discuția)
Leasing auto cu probleme Tedy28 Tedy28 Buna ziua tuturor utilizatorilor.In cele ce urmeaza va voi explica impasul in care ma aflu, in speranta aflarii unei solutii cat mai echitabile.In urma cu 3 ... (vezi toată discuția)