avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... LEASING - acord parasire tara a autoturismului obtinut ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

LEASING - acord parasire tara a autoturismului obtinut de o persoana fara drept

Sunt titulara unui contract de lesing, am dat autoturismul unei cunostinte sa-l conduca pe teritoriul Romaniei, inclusiv sa ma transporte pe mine si familia zilnic pt. probleme personale. In lipsa mea si fara acordul meu a obtinut aprobarea societatii de leasing de a parasi Romania si sub pretextul ca pleaca in concediu la mare a parasit tara , eu afland ulterior ca a fost arestat si masina retinuta de autoritatile statului respectiv. Doresc sa sistez plata ratelor deoarece nu am masina in folosinta sau sa mi se dea un alt autoturism insa societatea de leasing refuza orice dialog cu toate ca a dat acordul acestuia sa paraseasca tara fara sa fiu anuntata si fara sa mi se ceara acordul in acest sens, cunostiinta mea neavand absolut nici o calitate contractuala. Ce pot face, am achitat aproape jumatate din ratele autoturismului! Ajutati-ma!
ai facut plangere la politie pentru furt?
daca ai facut, ar trebui ca politia romana sa se ocupe de returnarea masinii de catre autoritatile straine.
ai putea sa dai in judecata societatea de leasing pentru ca nu a respectat termenii contractuali - a dat aprobarea de a iesi din tara unei alte persoane decat titularului contractului. in acest caz trebuie sa iti acorde o alta masina pana va fi recuperata masina pentru care ai platit.
spune-ne, te rog, despre ce societate de leasing este vorba, ca sa fim atenti sa nu patim ceva asemanator.
daca o declari furata rezolvi problema cu asigurarile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Utilaj furat secara calin secara calin an luna ianuarie 2009 din curtea casei mele nelocuita s-a furat un buldoexcavator jcb 3cx. buldoexcavator care era la interventie la dezapezire ampreuna cu o ... (vezi toată discuția)
Datorie leasing farcas geanina farcas geanina Buna ziua .am un autoturism luat in leasing ,mai am de achitat 3 rate si sunt in imposibilitate de achitare .Pot obtine o esalonare ,s-au voi pierde masina MC (vezi toată discuția)
Colaborator doreste sa achizitioneze o masina in leasing prin firma cu care colaboreaza florentinaadriana13 florentinaadriana13 Un colaborator al firmei (fost angajat, actual are contract de colaborator) doreste sa achizitioneze o masina in leasing prin firma cu care colaboreaza.(din ... (vezi toată discuția)