Buna ziua
Apelez la experienta celor de pe site
Sunt interesat sa deschid o societate pentru a presta servicii de consiliere juridica unei societati franceze pentru inceput
Eu sunt absolvent a doua facultati dintre care si facultatea de drept ,am diploma a Facultatii de Drept dar nu sunt jurist definitiv nici macar stagiar si asta datorita faptului ca lucrez la o firma ocupand postul de cumparator si nu sunt incadrat ca jurisconsult .
Are cineva idee cum trebuie sa procedez
Multumesc anticipat
Ce sa nu se rezolve, ca nu inteleg...:-/ Decizia ICCJ este definitiva de vreo 2 ani, deja exista pe rol zeci daca nu sute de cereri de radiere inaintate din oficiu de ORC impotriva acestor societati de consultanta juridica. UCCJ ar fi trebuit sa va spuna ca nu mai e nimic de rezolvat, nimic altceva...
Oricum, fara a va pune in discutie pregatirea (in fond clientul isi asuma toate riscurile), tare ma intreb cum vine aia post de "cumparator"...
Haideti d-le Minciunescu Bogdan, dati-ne o explicatie. Astfel vom crede ca sunteti precum acel copil care intrebat fiind " ce vrei sa te faci cand vei fi mare?" a raspuns : " musafir"
Pfa jurist
calista_me
am terminat Facultatea de Drept, doresc sa ma angajez la o societate de recuperari creante, iar dansii mi-au spus ca nu imi fac contract de munca, si sa imi ... (vezi toată discuția)