avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Creare firma prestare servicii de consiliere juridica !
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Creare firma prestare servicii de consiliere juridica !

Buna ziua
Apelez la experienta celor de pe site
Sunt interesat sa deschid o societate pentru a presta servicii de consiliere juridica unei societati franceze pentru inceput
Eu sunt absolvent a doua facultati dintre care si facultatea de drept ,am diploma a Facultatii de Drept dar nu sunt jurist definitiv nici macar stagiar si asta datorita faptului ca lucrez la o firma ocupand postul de cumparator si nu sunt incadrat ca jurisconsult .
Are cineva idee cum trebuie sa procedez
Multumesc anticipat
Ultima modificare: Marți, 12 August 2008
minciunescubogdan, utilizator
Pentru curiozitatea mea m-am interesat la UCCJ si mi-au spus ca problema nu s-a rezolvat inca, in concluzie reorientativa.

PS: nici nu cred ca se va rezolva.
Ce sa nu se rezolve, ca nu inteleg...:-/ Decizia ICCJ este definitiva de vreo 2 ani, deja exista pe rol zeci daca nu sute de cereri de radiere inaintate din oficiu de ORC impotriva acestor societati de consultanta juridica. UCCJ ar fi trebuit sa va spuna ca nu mai e nimic de rezolvat, nimic altceva...

Oricum, fara a va pune in discutie pregatirea (in fond clientul isi asuma toate riscurile), tare ma intreb cum vine aia post de "cumparator"...
Da stimata d-na administrator. Si eu am rugat sa ne dea lamuriri in legatura cu postul ocupat. Dar nimic.....
:-/#-o:O probabil....cumpara dar eu nu am vazut in COR un astfel de post...ma intreb ce fisa de post o avea :))
Haideti d-le Minciunescu Bogdan, dati-ne o explicatie. Astfel vom crede ca sunteti precum acel copil care intrebat fiind " ce vrei sa te faci cand vei fi mare?" a raspuns : " musafir"

Alte discuții în legătură

Consilier juridic stagiar ContSters40598 ContSters40598 Imi puteti spune va rog, ce poate face un consilier juridic stagiar? Poate asigura reprezentarea in instanta a pers. fizice si juridice pe baza de contract? ... (vezi toată discuția)
Pfa jurist calista_me calista_me am terminat Facultatea de Drept, doresc sa ma angajez la o societate de recuperari creante, iar dansii mi-au spus ca nu imi fac contract de munca, si sa imi ... (vezi toată discuția)
Societate consiliere juridica ziar actualitatea ziar actualitatea sunt licentiat in drept si vreau sa stiu cum pot profesa ca si consilier juridic fara sa fiu angajat la o societate. Ar trebui sa imi deschid o societate? ... (vezi toată discuția)