ma pot lega de un act cu semnatura falsa? ....decizia de incetare a contractului de munca este semnata de altcineva (eu la randul meu fiind pus, in perioada cat am lucrat, sa semnez in locul lui fara imputernicire)
Poate nu inteleg eu bine, dar dumneavoastra ati semnat in locul sefului fara imputernicire sau cum? In cazul asta ce vreti sa faceti, sa va autoincriminati?
Daca totusi am inteles gresit, si seful dumneavoastra a falsificat vreo semnatura in aceasta situatie aveti grija ca din moment ce sesizati organele nu mai puteti sa retrageti plangerea cu privire la infractinile de fals.
In consecinta, seful ramane cu plangere din aceasta cauza si ma indoiesc de faptul ca are o inima atat de buna incat sa isi retraga plangerea pt amenintare, iar el sa fie cercetat pt vreo infractiune de fals. Asa ca daca faceti vreo astfel de plangere, va inrautatiti singur situatia.
Incercati, ca il sunati pe sef si insistati cu impacarea. In sens contrar puteti primi si o amenda administrativa, care nu se trece in cazier, dar amenda penala se inregistreaza. Totul depinde de procuror.