avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... sãvârºirea infracþiunilor de ultraj contra ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

sãvârºirea infracþiunilor de ultraj contra bunelor moravuri ºi tulburarea ordinii ºi liniºtii publice, violare de domiciliu, distrugere, ameninþare, vãtãmare corporalã ºi port ilegal de obiecte anume confecþionate pentru lovire sau împungere

ce pedeapsa se aplica pt:" săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, violare de domiciliu, distrugere, ameninţare, vătămare corporală şi port ilegal de obiecte anume confecţionate pentru lovire sau împungere".a primit mandat de arestare pt 29 de zile desi nu aveau probe suficiente.dupa trecerea celor 29 de zile credeti ca mai pot fi cercetati in libertate.mai are o suspendare de 3 ani si 2 luni...credeti ca mai are vreo sansa sa mai scape?nu are avocat, ci din oficiu...
multumesc mult si sper sa ma ajutatii!!!
Cel mai recent răspuns: monicacm , utilizator 20:21, 26 Iulie 2011
pedeapsa se aplica de catre instanta in urma analizarii probelor si circumstantelor de la dosar, insa nu cred ca va fi o pedeapsa prea mica avind in vedere ca este recidivist iar a doua fapta este un concurs de infractiuni.

el va executa atit pedeapsa ptr noile fapte cit si cea suspendata anterior datorita revocarii suspendarii. va recomand sa angajati un avocat cu experienta in penal, chiar daca este scump. Este nevoie de munca ca sa obtineti o reducere a pedepsei.
nu isi permite un avocat....poate primi mai mult de 10 ani de pedeapsa cu cea anterioara?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impacarea partilor in proces penal mihaela1985 mihaela1985 Vreau sa ma ajutati cu urmatoare problema. Exista un proces penal in curs de desfasurare pentru violare de domiciliu,tulburarea linistii publice si ... (vezi toată discuția)
Inchisoare cu executare sau suspendare Gherman Adrian Gherman Adrian Buna ziua, Intrebarea mea ar fii urmatoare, daca in martie 2008 am fost condamnat la 2 ani cu suspendare pentru art.215 la fila cec ce sanse am sa mai primesc ... (vezi toată discuția)
Arestat pentru ultraj contra bunelor moravuri frusin frusin as dori si eu sa aflu o parere,fratele meu e arestat de 3 luni ptr. ultraj contra bunelor moravuri a avut si infractiunile de vatamare si distrugere care au ... (vezi toată discuția)