avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale sediu social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

sediu social

Buna ziua,am urmatoare intrebare :o societate are sediul social facut in baza unui contract de comodat cu o alta societate, pentru aceeasi adresa are si un contract de inchiriere(pentru aceeasi camera) pentru care primeste factura ,din punct de vedere juridic este corect?
Cel mai recent răspuns: ovidiu7676 , utilizator 22:27, 26 Iulie 2011
nu este corect nu are acordul propietarului de a inchiria decat de a folosi acel sptiu ca sediul social pentru firma X, ca sa subinchirieze firma X la firma Y trebuia sa faca contract de chirie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat imobil adriana__b adriana__b Se poate incheia un contract de comodat in cazul urmator? O persoana (locatar) a incheiat un contract de inchiriere cu o societate (locator) pentru un ... (vezi toată discuția)
Societati cu acelasi sediu guzmania guzmania Avem doua societati cu acelas asociat. Una dintre ele este proprietara sediului social.Dorim sa o mutam si pe cealalta in acelasi sediu. Ce se intampla sau ... (vezi toată discuția)
Aceeasi locatie inchiriata la doua firme carmen silva carmen silva Am inchiriat un imobil unei firme ; am contracte facute si la finante si la notar. Baiatul patronului acestei firme, vrea sa-si deschida firma lui cu acelasi ... (vezi toată discuția)