avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... EXAMEN INM 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

EXAMEN INM 2011

VA ROG SA MA INDRUMATI SI PE MINE E PRIMUL AN CAND INCERC SA DAU EXAMEN LA INM SI NU STIU EXACT CATE VARIANTE POT FI POSIBILE LA TESTELE GRILA .VA MULTUMESC!
:)
Cel mai recent răspuns: the godfather , utilizator 10:55, 27 Iulie 2011
Buna. din cate am vazut in baremele de pe sit-ul INM , grilele sunt cu o varianta corecta. Si pe mine ma bate gandul sa dau la INM dar deocamdata sunt abia in anul 3 la drept. BAFTA
Grilele sunt cu 1 varianta sau 2 variante corecte de raspuns. NU 0, nici toate corecte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proba pentru testarea rationamentului logic alexxadavyd alexxadavyd spuneti-mi, va rog ce parerea aveti despre aceasta proba necesara pentru intrarea in Magistratura,si ce putem face pentru a o elimina? (vezi toată discuția)
Pentru cei care au fost la testarea logica danik danik cat de accesibile sunt testele? sunt cu admis respins sau pe baza de note? se face o medie aritmetica cu nota de la testele grila? la ce interval de timp se ... (vezi toată discuția)
Grile inm 2006 addonys2004 addonys2004 cum vi s-au parut grilele de anul acesta?mie unele mi-au parut foarte prost formulate si susceptibile de multe interpretari.... (vezi toată discuția)