Ieri s-a incheiat un abonament de telefonie la vodafone,la care s-a primit si un telefon gratuit. Problema mea este ca nu era necesar acel abonament si acum vreau sa reziliez contractul.Am sunat la ei, sa aflu detalii despre aceasta problema unii il luau pe "nu se poate" in brate, altii ziceau ca merge, iar a treia varianta a fost ca ar fi mers in 10 zile dupa cum e legea, dar pentru ca au dat si telefon gratuit nu se mai poate.
As dori sa stiu se poate sau nu rezilia acest contract, bineinteles fara a fi nevoit sa platesti taxe pentru acest serviciu,care nu sunt deloc mici.
Sper sa ma puteti ajuta cu aceasta problema.Va multumesc.
Cautati in contractul pe care l-ati incheiat cu Vodafone durata minima contractuala stabilita (12 luni, 24 luni).
Dupa expirarea acelei perioade, puteti rezilia contractul fara restrictii. :belay:
Comunicati-le hotararea dumneavoastra, nu le cereti parerea.
Ei sunt evazivi pentru a nu pierde un client.
Ar putea veni cu o oferta mai buna. Dumneavoastra decideti. :)
Dar daca nu il platesc ce poate sa faca?Daca ei nu vor sa respecte legea care spune ca in 10 zile daca nu folosesc serviciul pot sa reziliez contractul, atunci singura modalitate ar fi sa nu platesc. Credeti ca ma vor actiona in instanta?
Abonament telefon
floraresu
Buna ziua, am avut un abonament in 2009 la care am renuntat fara sa-l reziliez. In 2010 am primit o somatie de plata ( de la recuperatori) si am platit ... (vezi toată discuția)