avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 280 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... abonament telefon
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

abonament telefon

Buna ziua, am avut un abonament in 2009 la care am renuntat fara sa-l reziliez. In 2010 am primit o somatie de plata ( de la recuperatori) si am platit serviciile neachitate fara taxa de reziliere.Intre timp nu am mai primit nici o scrisoare acasa, iar acum in 2012 a venit tot de la telefonia mobila o suma cu multe penalizari cu precizarea ca debitul va fii cesionat in caz de neplata( credeam ca l-au cesionat o data) . Cum sa procedez ca sa scap de acest contract cu telefonia mobila, ce pasi sa urmez sa nu ma mai trezesc cu plati acasa? Cu respect si mii de multumiri, Daniela.
Cel mai recent răspuns: ContSters194995 , utilizator 18:59, 19 Februarie 2012
Doamna!! Creditul va fi cesionat cui??????Indiferent cui cesioneaza firma de telefonie creditul, debitul ramane tot in sarcina dvs. de plata. Ca urmare aveti doua solutie, fie platiti fie ii actionati in instanta!! SUCCES!
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc de raspuns. Adaug aici ca debitul va fii cesionat unor agentii de recuperare creante( asta specifica in scrisoarea din 2012), dar in 2010 am primit somatia de plata deja de la o firma de recuperari, in urma careia am platit toate serviciile neachitate. imi este teama sa nu se vinda acest contract de la o firma la alta de recuperari, iar penalitatile sa continue.
Va multumesc pentru raspuns.Va mai intreb daca acum au trecut cei doi ani de contact, acesta inceteaza de la sine sau trebuie sa fac eu cerere ?
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Cesionarea datoriei? andreee andreee Buna ziua ,am si eu nevoie de un raspuns. O prietena a avut un abonament la [firma de telefonie], din unele motive nu a mai platit.Dupa un timp a fost ... (vezi toată discuția)
Neplata abonament orange mardare555 mardare555 Buna seara ! Acum 2 luni de zile verisorul meu ma rugat sa ii fac un abonament de internet la Orange , eu avand deja un abonament de 6 luni . Evident ca ... (vezi toată discuția)
Creanta cesionata de o firma de telefonie mobila catre societate recuperari creante lia19 lia19 Situatia sta in felul urmator 1.Titularul unui contract de telefonie mobila decedeaza.Factura de 73,27 lei ramane neachitata.Dupa mai bine de doi ani si ... (vezi toată discuția)