avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Zile lucrate si neplatite
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Zile lucrate si neplatite

Buna seara,am o intrebare si anume daca cineva a lucrat in luna mai la o Soc. de Constructii cu contract de munca timp de 15 zile,dupa care si-a depus demisia,trebuia sau nu sa fie retibuit pentru zilele lucrate?Daca da,atunci unde se poate adresa pentru primirea banilor ,deoarece firma nici pana la aceasta data nu i-a platit nici un leu motivand faptul ca nu au bani pentru plata salariilor.
Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 20:20, 26 Iulie 2011
Solicitati in scris angajatorului sa va plateasca drepturile salariale.
Sesizati in scris ITM
Chemare in judecata a angajatorului.
il dati in judecata si recuperati banii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata drepturilor salariale dupa incetarea cim cu acordul partilor livoprea73 livoprea73 dupa incetareaa CIM administratorul firmei refuza sa-mi plateasca salariul pe luna iunie si zilele de concediu aferente perioadei 01.01.2012-05.07.2012 ... (vezi toată discuția)
Probleme salariale sheba sheba Buna ziua, ma adresez cu urmatoarea problema: Am lucrat ca si casier intr-o firma de retail, nu am avut probleme, si am decis sa plec cu acordul ambelor ... (vezi toată discuția)
Chemare in judecata angajator scarpia scarpia Buna ziua, In perioada august 2009 - 06.03.2010 am lucrat la o firma cu cim. In data de 6 martie mi-am depus demisia in baza art 79 alin 8. Am demisionat ... (vezi toată discuția)