avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... ce se intampla in timpul stagiaturii mai exact?si cum ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

ce se intampla in timpul stagiaturii mai exact?si cum iti gasesti avocat indrumator?

ce anume faci in timpul stagiaturii si cum iti gasesti avocat indrumator?
Cel mai recent răspuns: sbdcl , utilizator 20:40, 27 Iulie 2011
In timpul stagiaturii trebuie sa muncesti mult. Referitor la avocatul indrumator...scoti postul la concurs!;)
eu intrebam care e programa de urmat sau ce activitati se fac ,as dori opinia unui avocat definitiv sa ne detaliaze tinerilor si cum ne gasim indrumator avocat ( detalii adevarate din realitate ) nu minciuni frumoase

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adevarul "murdar" despre stagiatura in opinia unui avocat de succes sbdcl sbdcl care este adevarul despre stagiatura?ce presupune stagiatura(efectiv ce faci in timpul stagiaturii) si cum alegi avocat indrumator sau te alege el?(pe ce ... (vezi toată discuția)
Cat costa stagiatura la un notariat??? gabymiha gabymiha Vreau sa devin notar... trabuie sa fac 2 ani de stagiatura la un notariat dar nu am rude si nici cunostinte notari... asa ca ...la cat s-ar ridica sa-mi ... (vezi toată discuția)
Ce pasi trebuie urmati pentru a deveni un avocat bun? Iulian81 Iulian81 Buna ziua! M-ar interesa cam ce pasi trebuie sa faca un absolvent de drept de cand a terminat facultatea si pana la a ajunge un avocat foarte bun?? Am inteles ... (vezi toată discuția)